IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una esquela gallega es fa viral per contenir els noms de Luke i Leia, de 'Star Wars'

La imatge no ha trigat a circular de forma massiva per Twitter

Imagen de la esquela que se ha hecho viral.
Part de l'esquela que s'ha fet viral. | Cedida

Els usuaris de Twitter no deixen passar cap detall estrany o curiós de qualsevol cosa, si alguna cosa té res fora del normal, Twitter ho farà saber, i aquest ha estat un cop més el cas. Una esquela publicada a un diari de Galícia s'ha fet molt viral a la xarxa social per un petit detall en els noms de les persones a les quals es menciona.

Un usuari de Twitter ha publicat la imatge i han estat un gran nombre d'usuaris els que han vist i compartit allò que els ha sorprès de l'esquela. A la imatge es pot veure el típic text que acompanya una esquela, sota el nom del mort hi ha els noms dels familiars i dos d'aquests són els que han causat tant d'interès. I és que Leia i Luke apareixen entre ells.

Infinits comentaris

L'usuari que ha publicat la imatge l'acompanyava amb un text que deia: «Sembla que ha mort el Pare de Darth Vader» , i es que aquests dos noms són mítics de la película 'Star Wars'. 

Alguns dels que més entenen del tema han volgut deixar clar que Darth Vader no tenia pare, assegurant que l'autor del tuit s'equivoca. «Tio, crec que algú ha de veure la relació familiar entre Annakin, Luke i Leia... Darth Vader no tenia pare», escrivia un usuari.

Tot i això han estat molts els usuaris que no s'han tallat a l'hora de comentar l'esquela, o almenys, els noms que en ella apareixien. «Jo tinc esperances que la cosina Rebeca encara pugui aparèixer en les noves pelis de la saga» o «El nét polític Reinaldo sembla perillós. Atents en les següents pelis», són algunes de les paraules que s'han pogut llegir.


Comentaris

envia el comentari