IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ester Delgado, la dona desconeguda i fotògrafa de Jordi Évole

Ha preferit mantenir-se en l'anonimat, encara que no per això manté una vida avorrida. Ella s'ha dedicat professionalment a una de les seves grans passions, la fotografia

Jordi Évole y su mujer Ester Delgado
Jordi Évole i la seva dona Ester Delgado | CatalunyaDiari

Jordi Évole és un dels presentadors i còmics més coneguts i polèmics de la televisió a Espanya. Des de l'any 2008 és l'encarregat de presentar el programa de La Sexta 'Salvados' on els reportatges d'actualitat pretenen destapar tots els detalls no coneguts d'un determinat tema. Pot ser que un dels aspectes menys coneguts d'Évole sigui la seva vida privada, tot i que està feliçment casat amb Ester Delgado i fruit d'aquesta relació va néixer el seu fill Diego. A diferència de les parelles d'altres rostres televisius, Ester Delgado ha preferit mantenir-se en l'anonimat, encara que no per això manté una vida avorrida.

Ella s'ha dedicat professionalment a una de les seves grans passions, la fotografia: «Em dedico professionalment a fotografiar persones, llocs, objectes. El que més m'agrada és esperar fins a captar el millor moment de cadascun d'ells», explica a la seva pàgina web Pura Consciència By Ester Delgado. El seu treball en la fotografia abasta moltes temàtiques, des del retrat, on la seva parella Jordi Évole és un dels seus personatges favorits, a més de la fotografia infantil o la fotografia d'interiors i bodegons.


Comentaris

envia el comentari