Així han passat l’estiu els fills de Shakira i Gerard Piqué

Milan i Sasha han acompanyat la seva mare al llarg de la seva gira internacional
Imatge d'arxiu de Sasha i Milan | Instagram @3gerardpique

 

La família Piqué Mebarak ha posat punt final a un dels estius més especials de les seves vides. Mentre que el futbolista ha dit adéu a la seva participació amb la Selecció Espanyola, la cantant ha tornat a pujar a l’escenari després d’un temps apartada perquè volia gaudir de la maternitat.

 

Per si la notícia de tornar a dur a terme una gira després de ser mare no fos suficient motiu d’alegria, aquest cop la cantant ha comptat amb un al·licient molt positiu: els seus fills petits l’han acompanyat per tot arreu. Així doncs, ‘El Dorado’ s’ha convertit en un autèntic ‘World Tour’ per a Miran i Sasha.

 

Milan i Sasha no s’han separat de Shakira en tot l’estiu

Evidentment, la gran quantitat de feina de la colombiana i Piqué ha fet que hagin hagut de buscar algú extern per encarregar-se dels petits durant llargues estones, motiu pel qual els pares de Shakira –que es diuen William i Nidia–, així com dues nanes de confiança de la parella, han acompanyat la cantant arreu del planeta.

 

Qui ha estat una mica més absent ha estat el futbolista blaugrana, encara que tot ha sigut culpa d’una agenda professional ben plena. Amb tot, la família ha s’ha reunit en totes les ocasions que han pogut, i fa poc visitaven el parc de Disneyland aprofitant el pas de la gira per Califòrnia.

 

Però Milan i Sasha han estat al peu del canó des del primer fins a l’últim dia, assistint als concerts de Los Ángeles –on vam poder veure a Milan amb un cartell on hi havia escrit ‘T’estimo’–, a Barranquilla –terra natal de la seva mare– i Beirut, lloc de procedència del pare de Shakira i on la cantant va aprofitar per cantar-li ‘Aniversari feliç’, ja que feia poc que havia complert 87 anys.

 

 

 

 

 

Els petits només van venir a Barcelona a veure els seus avis paterns

Evidentment, la seva curta edat ha provocat que els fills de la cantant haguessin de prendre una sèrie de mesures especials per tal de protegir la seva salut auditiva. Així doncs, s’ha acabat tornant habitual el fet de veure’ls lluint uns cascos especials, que ajuden a aïllar el soroll extrem que normalment regna als concerts.

 

Amb tot, l’únic moment en què els fills de la colombiana i el jugador blaugrana han visitat el país on resideixen va ser a mitjans d’agost, quan els nens es van desplaçar fins a Barcelona per poder celebrar l’aniversari del seu altre avi, el pare de Piqué. Així, Milan i Sasha van poder gaudir d’una festa a la seva residència del Maresme, i van aprofitar per passar uns dies amb els seus avis paterns i altres familiars a Bolvir, a la Cerdenya.