Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

L'estratègia que explica per què Rocío Carrasco va tardar una hora a aparèixer

Telecinco ha decidit esperar que finalitzés 'El Hormiguero' d'Antena 3 per donar pas a Rocío Carrasco i començar amb l'entrevista

Telecinco i Antena 3 són les cadenes líders del nostre país i fan tot el possible per no perdre la seva audiència. Aquesta nit hem pogut veure l'última jugada de Telecinco per augmentar l'audiència i guanyar a Antena 3 en el 'prime time', que sempre té l'èxit assegurat amb 'El Hormiguero'.Pablo Motos ha convidat a José Mota, Flo i Santiago Segura per plantar cara a Telecinco, que tenia previst emetre l'entrevista de Rocío Carrasco. Tot i això, Mediaset tenia preparada una estratègia amb l'objectiu de no perdre teleespectadors i aconseguir l'èxit amb l'exclusiva de la filla de Rocío Jurado.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

'El Hormiguero', el gran rival de Telecinco

Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez han començat el programa a les 22.00 h en punt. Els presentadors han avançat els continguts i han generat interès en l'audiència utilitzant la tècnica d'ensenyar mig cos de la convidada. No obstant això, els minuts han anat passant i Rocío Carrasco s'ha fet esperar mentre els presentadors s'han dedicat a presentar els diferents col·laboradors.

Els col·laboradors han pogut esplaiar-se sense ser interromputs pels presentadors. Així doncs, en un principi els espectadors s'han sentit defraudats perquè el temps anava passant i la convidada no apareixia. Finalment, i després de molts minuts de publicitat, Rocío Carrasco ha entrat al plató.

Cap a les 23.00 h, Blas Cantó ha cantat la cançó introductòria per donar pas a Rocío Carrasco, que es passejava pels passadissos de Telecinco per acabar entrant al plató número sis de Mediaset. Però, per què ha trigat tant a aparèixer? La resposta no és altra que la jugada secreta de Telecinco, que ha consistit a esperar que finalitzés 'El hormiguero' d'Antena 3 per començar amb l'entrevista i així guanyar espectadors.

Moltes llàgrimes per començar

Rocío Carrasco ha arribat molt emocionada i fins i tot els presentadors han deixat anar alguna llàgrima. Carlota Corredera, que ha estat una fidel defensora de Carrasco durant aquestes últimes setmanes, s'ha emocionat amb el seu discurs. De fet, la presentadora ha assegurat que si no fos per la pandèmia, l'abraçaria per la tendresa que li transmet i per tot el que ha hagut de viure. Encara queden moltes incògnites per resoldre, però Rocío Carrasco està disposada a continuar amb aquesta lluita.