L'estreta amistat de Rosalía amb una col·laboradora de 'Sálvame'

L'amistat s'ha fet molt evident a través dels missatges que s'intercanvien a través de les xarxes socials

Rosalía
Rosalía va omplir totes les localitats del seu concert madrileny. | GTRES

Durant el transcurs del 'Sálvame' d'aquesta tarda, han comentat el multitudinari concert de Rosalía a Madrid i que va tenir lloc ahir mateix. Aquest va comptar amb la presència de dues cares molt conegudes del programa, Carlota Corredera i Belén Esteban.

Les dues van assistir-hi per separat, però el que encara no coneixíem és que una d'elles mantenia una estreta amistat amb l'exitosa cantant i l'origen d'aquesta bona sintonia. El programa ha volgut tirar del fil i donar a conèixer el punt d'inici d'aquesta amistat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Concierto de @rosalia.vt como nos lo pasamos ayer y lo que nos hiciste disfrutar ❤❤❤❤

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

La princesa del poble, amiga de l'estrella musical del moment

Els col·laboradors volien saber l'amistat que unia a Belén Esteban amb Rosalía i com es van conèixer. La tertuliana no ha tingut problema en explicar-ho i s'ha remuntat a una tarda on ella mateixa es va aixecar de la cadira de 'Sálvame' per a defensar la tasca i la imatge de la cantant. Aquest fet va fer que seguidament Rosalía li enviés un missatge directe d'Instagram agraint-li el fet. A partir d'aquí van començar a intercanviar-se missatges i fins i tot, explica la Esteban, que s'escriuen constantment per Whatsapp per saber com els hi van les coses en el terreny personal.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari