Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez

L'estreta relació que uneix a Jorge Javier Vázquez amb TV3

Jorge Javier Vázquez i Lídia Heredia mantenen una relació d'amistat des de fa molts anys

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez guarda molt pocs amics de la seva infància a Badalona | GTRES

Jorge Javier Vázquez ha estat aquest vespre el convidat del programa 'Els meus pares' que presenta Gemma Nierga a TV3. El programa ha passat un dia amb la Mari i amb en Jorge Javier Vázquez, mare i fill. Junts han repassat la infància i la joventut del presentador.

El què s'ha explicat ja es coneixia per altres aparicions similars que el presentador ha fet en anteriors ocasions, però el programa ha servit per a veure el nexe d'unió entre el presentador de 'Sálvame' i TV3.

  

Gairebé al final del programa Jorge Javier deia que no tenia gairebé amics a Badalona, quan, de cop i volta, ha sonat el timbre i ha aparegut una amiga seva. La sorpresa ha estat que l'amiga que arribava amb un pastís sota el braç és Lídia Heredia, presentadora de 'Els Matins' de TV3.

Els dos van arribar a treballar plegats

Els dos han explicat que van viure molts moments de la seva joventut plegats i que Jorge Javier col·laborava en un programa que presentava ella a la Ràdio de Badalona. Entre riures, Jorge deia que com eren temes del cor ella no el solia escoltar i no estava molt interessada amb el tema, un fet que ella ha negat.

Heredia  ha confessat que es veuen molt poc, però que quan ho fan s'hi passen estona. Jorge per la seva banda explica que gairebé mai baixa a Badalona i que prefereix que la seva mare el vagi a veure a Madrid, on té el seu lloc de residència.

També et pot interessar...

  • El retorn de 'Pasapalabra' es complica

  • L'últim lleig de Terelu cap a 'Sálvame'