Un estudi de l'OCU considera que la crema 'low cost' de Lidl és la millor hidratant del moment

S'ha situat la primera, per davant d'altres cremes de 200 euros
La crema hidratante de Lidl 'Cien'
La crema hidratant de Lidl, 'Cien' | Twitter

Segons un estudi de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), la crema 'low cost' de Lidl és la millor crema hidratant del moment. Una dada força sorprenent si tenim en compte que el seu preu és dels més baixos del moment: 2,99 euros. Després d'haver estat escollida la primera del mercat —atenint-nos a la relació qualitat-preu—, per davant de moltes altres cremes que ronden els 200 euros, la crema 'Cien' es va esgotar en només 72 hores.

 

 

La professora de Dermofarmàcia i Tecnologia farmacèutica a la Universitat de San Jorge de Saragossa, Marta Uriel Gallego, assegura que hi ha una gran quantitat de factors que poden afectar al preu dels cosmètics, la qual cosa significa que no per ser més car, necessàriament ha de ser millor

 

La crema 'Cien', de la botiga alemanya Lidl, conté Dimeticona i Phenoxyethanol. Així mateix, a diferència de molts altres cosmètics, aquesta inclou Etil i Metil, dos conservants molt qüestionats per reportar possibles efectes cancerígens, segons publica el portal 'Que!'.

 

 Comentaris

envia el comentari