YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els estudiants de la nova escola d'Elionor, disgustats: Protesten en saber la notícia

Dures crítiques a el prestigiós internat gal·lès UWC College per la seva carta de rebuda la princesa d'Astúries

Primer pla de la Princesa Elionor
Els estudiants de la nova escola d'Elionor, disgustats: Protesten en saber la notícia | GTRES

La princesa Elionor, que estudiarà el batxillerat en un prestigiós col·legi de Gal·les, es va convertir en protagonista de molts comentaris sobre la seva marxa a l'estranger. L'hereva de Felip VI se n'anirà a estudiar fora, igual que ho va fer el seu pare, que se'n va anar a estudiar al Canadà a la mateixa edat que ho farà la princesa Elionor.

A causa de les sorprenents condicions del procés de selecció, per a assegurar que no hi ha cap tracte de favor cap a cap dels alumnes, el fet que l'UWC College de Gal·les hagi emès un comunicat donant la benvinguda a la Princesa Elionor no ha acabat d'agradar massa entre els estudiants de l'internat gal·lès. L'escrit s'ha penjat en la pàgina web del centre i Peter T. Howe, director del col·legi, li dona una calorosa benvinguda a la princesa Elionor.

La carta que ha provocat nombroses crítiques a l'internat gal·lès

«Esperem donar la benvinguda a Sa altesa Reial la Princesa Elionor d'Astúries com una de les candidates espanyoles per a assistir a UWC Atlantic l'any 2021. Ella s'unirà a una comunitat de 360 ​​estudiants de tot el món seleccionats per la seva promesa i el seu potencial dins de les seves circumstàncies individuals. Estem encantats que la princesa s'uneixi a nosaltres. Com a estudiant que ingressa a UWC Atlantic, serà part d'un meravellós grup de joves vibrants que viuen i aprenen junts. Esperem que gaudeixi molt del seu temps a Gal·les i no tenim cap dubte que prosperarà com a membre de la nostra increïble comunitat», resa el comunicat del centre educatiu.

La carta escrita per Peter T. Howe ha estat publicada també en un altre dels diferents comptes d'Instagram dels centres educatius UWC, la qual cosa ha generat que nombrosos seguidors i alumnes de l'Atlantic es mostrin contrariats per això. Comentaris com «on està el post dedicat personalment per a mi?, què significa aquest favoritisme? o no trobo el post que el col·legi m'ha dedicat a mi per venir de Palestina», es poden veure al costat d'uns altres de més extensos, on critiquen els principis d'igualtat en el col·legi gal·lès.

Malestar pel text de rebuda a la princesa Elionor

Per si no fos prou, hi ha els qui creuen que el pla del col·legi variarà amb l'arribada d'Elionor, modificant la rutina diària de la resta d'alumnes: «Tots els estudiants reben el mateix tipus d'anunci / publicació personal? Vull dir, bé per ella, espero que pugui gaudir de l'experiència completa de UWC, que també inclou ser tractada per igual. Aquesta és realment una publicació desafortunada. UWC Atlantic ara li dona més valor a un estudiant perquè és una futura reina? El fet que ella sigui una futura monarca canviarà l'experiència de la resta dels estudiants? Sincerament espero que no», denuncien.

El centre ha hagut de frenar aquesta cascada de crítiques amb una sincera resposta, admetent la raó per la qual han decidit publicar aquest post de benvinguda, afirmant que la notícia ha generat tant d'interès en molts mitjans de premsa internacionals, que han volgut donar a conèixer els valors del centre aprofitant el moment.

El centre educatiu, obligat a explicar la carta de benvinguda

Així les coses, el centre s'ha dirigit a tots els seus estudiants d'aquesta manera per a aclarir el succeït amb la princesa d'Astúries: «Gràcies per aquestes publicacions i les preocupacions que expresseu. Per descomptat, tractarem a Elionor com una estudiant més de l'UWC quan arribi. Això és el que ella també voldrà. Vam haver de considerar que això s'estava convertint en una gran història mediàtica i sentim que era important liderar i apropiar-nos de la història des de la perspectiva del Centre, tant en el tracte amb els mitjans internacionals com en les nostres pròpies xarxes socials, en cas contrari hauríem deixat una bretxa», prossegueix la carta de resposta.

«És molt difícil aconseguir l'equilibri correcte, i quan els periodistes de tot el món sol·liciten informació, sentim que també hem d'aprofitar l'oportunitat per a aclarir el nostre missatge també, per als estudiants, exalumnes, famílies i tots els que s'interessen per l'Atlantic College», conclou el text.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari