rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els associats al sistema de franquícies de Bertín Osborne es plantegen demandar-lo pels seus «enganys»

Els propietaris consideren que «ha incomplert els contractes» i esperen arribar a un acord
Bertín Osborne està passant per un mal moment en l'àmbit professional | Atresmedia

 

  

Els associats a 'El Rincón de Bertín', un establiment de degustació que ofereix plats de la casa, mediterranis i tapes a càrrec de Bertín Osborne, s'estan queixant perquè no estan satisfets amb com avancen les seves franquícies. Inclús, si no arribar a un acord amb alguns dels qui han carregat contra ell, podrien denunciar-lo, segons ha pogut saber 'Economía Digital'.

 

 

«Ens sentim enganyats per l'incompliment dels contractes. No s'ha fet publicitat, ni s'ha prestat cap servei», afirmaven els associats. Tanmateix, més endavant es van adonar que aquest no era el problema més gran que haurien de confrontar perquè quan van anar a presentar la protesta al registre de franquícies, van veure que la companyia «no estava inscrita, tot i que operava com a tal». El cantant es va posicionar totalment en contra de les acusacions i va negar-les, assegurant que havia entregat tot el promès als franquiciats.

Fracàs rere fracàs 

Ha estat un cop dur per a Osborne, però no l'únic que ha rebut recentment en l'àmbit laboral, ja que 'Mi casa es la tuya', el programa que presenta el cantant, no para de registrar caigudes d'audiència. Per aquesta raó, Mediaset ja va canviar el dia d'emissió, traspassant-lo del dilluns als divendres, però si això tampoc funcionés, l'eliminarien de la llista.
 

La decisió de la productora no se la va prendre malament, sinó que va arribar a publicar al seu compte d'Instagram una imatge junt amb un comentari on es mostrava content: «A partir d'ara, ens veiem a 'Mi casa es la tuya' els divendres a Telecinco'. Us espero el vinent divendres 16 amb Joaquín». No obstant això, la seva trajectòria professional està en decadència perquè en l'última emissió tan sols van obtenir un 7% de 'share'. Uns resultats que no agraden gens a la cadena.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris