Estupor per la reacció de Chayo Mohedano a la defunció de l'avi del seu fill

Antonio Tejado està destrossat. En poc més d'un any ha perdut el seu tiet i el seu pare, que ha mort aquest mateix dimarts. Mentrestant, Chayo Mohedano continua fent la seva i sense dir res.

La família Tejado no aixeca el cap. Encara no s'han recuperat de la mort d'Antonio, el germà gran de María del Monte, que va perdre la vida fa pocs dies, i ja han rebut una altra garrotada. Juan Carlos Tejado va estar aproximadament dues setmanes ingressat en un hospital de Sevilla fins que finalment aquest dimarts ha mort a conseqüència del coronavirus, igual que el germà gran. El seu fill, Antonio Tejado, i la resta de la família estan desolats.

 

No obstant això, aquesta notícia sembla que no ha fet ni pessigolles a qui durant un temps va pertànyer a la família, la seva exnora Chayo Mohedano. La filla de Rosa Benito s'ha mostrat indiferent davant la mort del pare del seu exmarit. I és que la madrilenya no té cap mena de relació amb el pare del seu fill gran, Antonio, que ja té gairebé 13 anys, des que es van separar l'any 2009.

 

Tot i saber que l'avi del seu primogènit ha perdut la vida, Chayo no ha deixat de banda les seves tasques ni la seva rutina. La filla de Rosa Benito ha anat a comprar loteria i després ha fet la compra a un supermercat que hi ha a prop de casa seva. Ha sortit al carrer amb roba d'esport, mascareta i ulleres de sol, que li ocultaven la cara i dificultava que se la reconegués.

 

La intenció no era una altra que passar desapercebuda per a evitar que la premsa li fes preguntes incòmodes sobre la mort de l'avi patern o sobre el tema estrella que té tot Espanya en suspens: el cas de la seva cosina Rocío Carrasco. No se sap si Chayo Mohedano ha donat el condol a la família Tejado en privat. Això sí, públicament no s'ha manifestat.

Chayo Mohedano amb mascareta i abric al pàrquing d'un supermercat
Chayo Mohedano s'assabenta que l'avi del seu fill ha mort i no dona el condol a Antonio Tejado. | cedida

 

La neboda de Rocío Jurado, a part que gairebé mai simpatitza amb la premsa, segueix la mateixa línia que la seva família respecte a la sèrie documental sobre la seva cosina, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. Ni tan sols s'ha pronunciat per defensar el seu pare, el nom del qual sí que ha sortit a la palestra per boca de Rociíto, i no precisament per tirar-li floretes. Tanmateix, de moment Rocío Carrasco no ha fet cap comentari sobre ella.

 

Chayo Mohedano, apàtica amb la premsa

La filla de Rosa Benito i Amador Mohedano durant anys va treballar en programes del cor i es va fer molt famosa, però sortia escaldada de totes les intervencions que feia i per això va deixar el món de la televisió. Ara, l'excol·laboradora no vol saber res de càmeres ni de micròfons.

 

La seva carrera professional l'ha portat a centrar-se en el món de la música i esperem que els seus dots com a cantant donin fruit. El seu germà petit segueix els seus passos. Mentre Chayo es dedica al món del flamenc, ell prefereix provar sort en un gènere una mica més actual, el rap.

 

Rosa Benito se sent molt orgullosa de tots dos i assegura que el petit no ho fa gens malament, encara que no l'hagi pogut veure en directe (Amador Jr. no vol que la seva mare el vagi a veure als concerts perquè no vol que els relacionin).

 

El mort inesperada de Juan Carlos Tejado

Tant la família de Chayo Mohedano com la d'Antonio Tejado en tenen per donar i per vendre, si ens referim a males notícies. Tot i això, la cosina de Rociíto sembla que viu aliena als problemes, tant els de la seva família com els del seu exmarit. Antonio Tejado està desconsolat per la mort del seu pare i la mare del seu fill sembla que ni s'immuta.

 

Juan Carlos es va començar a trobar malament després de Setmana Santa. Li van practicar la prova de PCR i va donar positiu. Es va aïllar a casa del seu fill i van fer quarantena junts, però cada vegada es trobava més malament, per la qual cosa el van ingressar. Va lluitar contra la malaltia durant unes quantes setmanes, però finalment va arribar el fatídic desenllaç: Juan Carlos va perdre la vida. Els seus familiars no donen crèdit, però la que va ser la seva nora sembla que ni s'immuta.


Comentaris

envia el comentari