Descobreix el teu número de la sort

T'expliquem quin significat té el teu camí de vida que amaguen determinades xifres

.
Els números tenen una determinada influència sobre nosaltres | Cedida
 

La numerologia forma part de les curiositats de la vida que molta gent no coneix. En concret, ens ajuda a saber quina és la influència de les xifres per a la nostra vida quotidiana, com es vinculen amb els fets més rellevants del nostre camí de vida i també amb la manera a través de la qual es produeix el desenvolupament de la nostra pròpia personalitat.

 

En què consisteix el camí de vida per a la numerologia?

Com ha explicat 'Horóscopo Mágico', el camí de vida, que alguns anomenen trajectòria de vida, és la denominació més freqüent d'aquest concepte que forma part de l'àmbit de la numerologia.

 

És la xifra que s'obté quan sumem els dígits de la nostra data de naixement i els reduïm a una xifra sola. Aquesta xifra en concret és la que es pot vincular amb el nostre camí de vida, el trajecte que ens ofereix les pistes per descobrir quina missió tenim a la vida i per arribar a assolir la felicitat.

 

Podem afirmar que seria com una mena de full de ruta que ens permetria oferir el nostre màxim potencial, en coherència amb la nostra personalitat, així com amb els sentiments de realització a nivell espiritual i de satisfacció amb el sentit que té la nostra existència. Així, la numerologia ens podria ajudar a oferir tot allò que tenim el potencial de donar, de manera que fem una contribució a les energies motores del món.

 

Descobreix quin és el teu número de la sort

Si vols esbrinar quin és el número de la sort que et correspon en funció de la numerologia, aquell que està vinculat amb el teu camí vital, cal que primer de tot separis els números de la teva data de naixement, d'un en un. Per dur-ho a terme, hauràs d'agafar tots els números: el del teu dia de naixement, el del mes en qüestió i el de tot l'any, sense escurçar-lo.

 

Aleshores hauràs de sumar els dígits d'un en un i, en cas que el resultat que obtinguis posseeixi dues xifres, caldrà que les tornis a sumar entre elles novament fins que obtinguis un número que estigui entre l'1 i el 9, que es podrà lligar amb el número del teu camí de vida.

 

Per tal de veure-ho a la pràctica, posarem l'exemple d'algú que va néixer el 2 d'octubre de 1967: 2 + 1 + 0 + 1 + 9 + 6 + 7 = 26 → 2  + 6 = 8.

 

Els 9 tipus de personalitat que estableix la numerologia

Has aconseguit esbrinar el teu número de la sort? Perfecte! Ara ja només et falta descobrir quin camí de vida tindràs, en funció de la numerologia. Tot seguit, et presentem les 9 classes de personalitat que determina:

 

1. Líder amb carisma

Un dels teus trets diferencials és el teu individualisme, que et permet assolir coses ben grans. La numerologia ens indica que no vas venir al món per seguir altres persones, sinó que ho vas fer per poder-te marcar el teu propi camí i el dels altres. A banda, et caracteritza una gran motivació per les coses que fas, que t'ajudarà a arribar on vulguis i a oferir guiatge i energia a les persones que vulguin seguir les teves passes. Les capacitats que tens a nivell creatiu i mental, a més, faran que sigui més fàcil per a tu anar traçant el teu camí de vida més adequat.

Les persones que tenen el número 1 són carismàtiques i tenen dots de lideratge | Arxiu

2. Mediador amb empatia

No estàs fet per als conflictes. De fet, miraràs d'evitar que tinguin lloc al preu que sigui i, en cas que no ho aconseguissis, t'hi trobarem com a mediador per mirar de solucionar-lo de seguida i per trobar punts d'acord entre els involucrats. La numerologia ens indica que un dels teus principals trets diferencials és la teva compassió, igual que l'habilitat que tens a l'hora de connectar-te amb els sentiments de la resta de gent, cosa que faràs servir per ajudar tants individus com puguis.

3. Comunicador amb assertivitat

Vas venir al món per explicar amb paraules i amb la teva veu tot allò que passa, per tal de comunicar. Disposes de grans habilitats socials i d'un talent molt especial per tal de plasmar d'una manera rigorosa i equilibrada les teves idees. Ara bé, mira de no obviar les intencions dels altres, perquè la teva personalitat també implica que, en general, confies força en la gent —fins i tot en la més malintencionada—, i això vol dir que els altres et podrien manipular fàcilment.

 

4. Treballador purista

Els teus fonaments són la constància i la reflexió per tal d'actuar. Assumeixes compromisos importants amb els teus projectes i t'hi entregues. A l'hora d'entregar-t'hi, et mous amb un perfeccionisme carregat de rigor, per tal d'allunyar les crítiques que et podrien fer. Tot i que els canvis no són el teu fort, si et mous dins del teu àmbit habitual ets la persona que més excel·leix.

 

5. Aventurer incansable

Aquest número té moltes diferències amb el 4: la numerologia estableix que les persones amb el número 5 gaudeixen trencant amb la rutina i la monotonia quotidiana per provar coses noves, viure sensacions diferents i vivències innovadores, per tal de potenciar la creativitat.

 

6. Educador per vocació

Les persones que han nascut amb aquest número senten una empenta per als procediments educatius, de millora o de creixement personal. El seu camí de vida ens indica que es preocupen molt pel benestar de la seva família i del seu cercle proper. A més, disposen d'un instint de protecció molt gran que no dubten a utilitzar pel bé dels altres.

 

7. Cercador espiritual

El número 7, en numerologia, pertany a les persones que miren de trobar la veritable essència de les coses, el cantó més filosòfic de la nostra existència. Són individus molt espirituals que no tenen interessos materialistes, i quan satisfan les seves inquietuds aconsegueixen alimentar més la seva ànima que no pas la seva intel·ligència. El seu camí de vida, de fet, està condicionat en gran part per la bona intuïció que tenen.

 

8. Executiu poderós

Són la seguretat en persona, uns individus amb una marcada autoritat i una excel·lent capacitat per tal de resoldre els problemes que troben. El seu camí de vida és el típic de les persones que cada dia es dirigeixen cap a l'èxit i que utilitzen la constància i l'enginy per tal d'assolir les seves metes.

 

9. Idealista humanitari

La numerologia ens indica que l'individu que neix amb el número 9 compta amb uns ideals molt grans que es fonamenten en la voluntat d'ajudar la gent i es posa a disposició de totes les causes que creu que contribuiran a una transformació positiva del món. 

 

Ara que ja els has vist tots, podràs saber quin camí de vida et marca l'existència.


Comentaris

envia el comentari