Ets capaç de descobrir que s'amaga darrere d'aquesta imatge?

No tothom és capaç de veure aquesta il·lusió òptica

 

Diferents raons psicològiques entren en joc a l'hora d'enfrontar-nos a una il·lusió òptica. En realitat, el nostre cervell és el major misteri de la natura i per això mateix, aquestes imatges no ens afecten a tots per igual, tal com explica Rolloid. És una mica estrany pensar això, ja que se suposa que tothom hauria de poder veure aquestes imatges de la mateixa manera i amb la mateixa claredat, però realment no és així. Per això mateix, a quin grup pertanys? Ets capaç de veure el que amaga aquesta imatge?

Has aconseguit trobar què és el que s'amaga en aquesta imatge? Si no has estat capaç, no et sentis malament. Després de tot, només el 6% de la població ha estat capaç de veure-ho. No obstant això, hi ha un truc per ajudar-te: mentre et fixes en la imatge, prova a allunyar-te d'ella. Com més lluny la miris, millor veuràs el secret que amaga.

Cal destacar que aquesta il·lusió òptica busca crear consciència sobre la població mundial sobre el problema dels óssos pandes, i per això mateix, un artista rus anomenat Klemencov ha creat aquesta interessant il·lusió òptica, que conté un adorable ós panda amagat entre les línies blanques i negres.

La imatge que s'amaga. | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari