YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Eufrasio, l'avi que va posar la primera denúncia que va permetre detenir els estafadors del gas

Va morir el passat mes de novembre, als 94 anys, mentre dormia

Els Mossos d'Esquadra van detenir els estafadors que es feien passar per revisors del gas per enganyar gent gran, 'El Periódico' relata la història d'Eufrasio, l'home de 94 anys que va interposar la primera denúncia per l'estafa a la comissaria dels Mossos de Nou Barris, a Barcelona. Segons el cap de la comissaria, la denúncia va permetre descobrir molts altres casos i va posar la policia sobre la pista dels estafadors, però Eufrasio va morir el passat mes de novembre, abans de saber que la seva acció havia donat resultats.

Eufrasio va néixer a Jaén el 1922, i des de petit va començar a treballar al camp. Va aprendre a llegir i escriure gràcies a algú que treballava amb ell, i el 1948 va deixar el seu poble, Cambil, per anar a buscar sort a Barcelona. Després de molts anys i de formar una família, la dona d'Eufrasio va morir a principis del 2016, i va ser pocs mesos després que l'home va caure víctima dels estafadors.

Una parella de suposats revisors del gas van presentar-se a casa d'Eufrasio, a Nou Barris, i amb l'ajuda d'un còmplice que va trucar al telèfon fix de la casa, van aconseguir convèncer l'home que eren de fiar. Els estafadors van endur-se, a més de la confiança d'Eufrasio, dos ordinadors portàtils del seu fill que tenia guardats a casa. Dolgut, més perquè els aparells robats no eren seus que per l'estafa en si, Eufrasio va anar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i va interposar una denúncia. Allà, l'home va reconèixer un dels impostors que havia estat a casa seva, i així, va començar l'operació policial que va permetre detenir els estafadors. Que segons va informar la policia, havien enganyat a unes 340 persones grans, fent-se passar per revisors del gas.


Comentaris

envia el comentari