Eugenia Martínez de Irujo afirma que «no tindria cap problema si la meva filla fos lesbiana»

La filla de la duquessa d'Alba s'ha mostrat més oberta que mai en una entrevista que ha deixat grans titulars
Tana Rivera i la seva mare Eugenia Martínez de Irujo | Cedida

 

Eugenia Martínez ha parlat sense embuts sobre la seva filla Cayetana Rivera. La filla de la duquessa d'Alba ha estat la més mediàtica de la saga -amb permís del seu germà Cayetano- gràcies al seu matrimoni amb el torero Fran Rivera. En aquest moment, però, la filla de tots dos, Tana Rivera, està adquirint cert protagonisme i la seva vida comença a ser de domini públic.

 

De fet, la mare de la jove, que en el seu moment ja li va organitzar una luxosa festa d'aniversari en una discoteca, ha parlat d'ella en una entrevista a la revista dirigida al col·lectiu homosexual, Shangay.

«No tindria cap problema si la meva filla fos lesbiana»

En un moment de l'entrevista, que recull 'Bekia', Eugènia confessa que la seva filla, de 18 anys, ja s'ho «pren tot amb naturalitat». Però no es queda aquí. Ja que per a il·lustrar-ho, la filla de la Duquessa va més enllà i afirma: «No tindria cap problema si la meva filla fos lesbiana. Absolutament cap problema: zero».


Així mateix, Eugènia segueix amb el seu discurs i afegeix que «que cadascú faci el que vulgui», ja que segons ella «l'estrany és que avui dia no s'accepti amb naturalitat».

Amb la Duquessa d'Alba sempre hi va haver secretisme

El canvi radical dels esdeveniments ha arribat quan ha estat preguntada per si, quan era petita, els seus pares van tractar alguna vegada el tema de l'homosexualitat. «No, mai vam parlar del tema», explica mentre afirma que alguns dels seus amics formen part del col·lectiu.

 

Eugenia Martínez de Irujo en una imatge d'arxiu. | Cedida.

 

«Ho van explicar d'una manera molt natural, la vida evoluciona. Jo ho veig amb tota naturalitat i... Bé, és com la meva filla, que ho veu tot amb una naturalitat...», ha afegit.

 

Finalment, Eugènia ha tancat el seu discurs amb la següent comparació: «És com abans, a les escoles, el tema dels pares separats, xocava molt. I el del món gai, el mateix».

Comentaris