rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Eugenia Martínez de Irujo, l'última a posicionar-se després de l'escàndol entre Letícia i Sofia

La duquessa d'Alba ha enviat un missatge d'agraïment a la reina emèrita
Eugenia Martínez de Irujo, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Sembla que l'incendi que van provocar les imatges de Letícia i el seu tens moment amb Sofia s'està apagant a poc a poc. Les dues van escenificar la pau durant una visita a l'Hospital Universitari Sanitas La Moraleja de Madrid, on vam poder veure a una Reina Letícia molt més cordial amb la seva sogra, a la qual va arribar a obrir les portes del cotxe en un gest de cortesia.

 

El moment no ha convençut la majoria, i és que sembla més una sobreactuada posada en escena que un gest desinteressat per part de Letícia. El resultat és que la imatge de la reina s'ha vist molt perjudicada, ja que la majoria ha mostrat el seu suport i simpatia cap a la reina Sofia.

Eugenia Martínez de Irujo, l'última en parlar

L'última a enviar un dard enverinat a la Reina Letícia és Eugenia Martínez de Irujo, que ha utilitzat les seves xarxes socials per mostrar suport incondicional a Sofia. «Gràcies Reina Sofia per ser sempre tan espectacularment impecable. Aquest dia va ser el més trist de la meva vida però ella em va consolar amb tot afecte ... Mai ho oblidaré», escrivia la duquessa d'Alba.

 

El missatge acompanyava una foto d'elles dues al funeral de Cayetana, l'anterior duquessa d'Alba, esdevingut el 21 de novembre de 2014. Molts han assenyalat que es tracta de l'últim missatge cap a la Reina Letizia, la reacció a unes imatges que estan donant la volta al món.

La publicació d'Eugenia ha arribat als 30.000 «m'agrada», una xifra d'escàndol que segueix als xiulets i esbroncades que va rebre Letícia a l'Organització Mèdica Col·legial. Sembla que la monarca no gaudeix de massa suport popular en aquests moments.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris