Primer pla d'Eugenia Osborne, filla de Bertín Osborne

Eugenia Osborne es trenca en parlar de la seva filla morta

Eugenia Osborne ha estat recolzada en tot moment per Fabiola Martínez en un acte solidari sobre els nens prematurs

Fabiola Martínez i Eugenia Osborne, una de les filles de Bertín Osborne, mantenen una gran relació des de fa anys. De fet, la ruptura entre el cantant i la model veneçolana no ha afectat gens ni mica l'amistat que les uneix des que es van conèixer.

De la mateixa manera succeeix amb la resta de germanes, ja que mostra d'això és que Fabiola va ser convidada al casament de Claudia amb José Entrecanales. Però, no va creure que havia de ser-hi per la seva recent separació del cantant andalús.

Ara, tant Eugenia com Fabiola han participat en una campanya solidària de la firma de bolquers infantils 'Dodot' que col·labora amb APREM (Associació de Pares de Nens Prematurs). I és que 'Dodot' fa bolquers per a nadons amb un pes inferior a 500 grams.

Fotografia d'Eugenia Osborne i Fabiola Martínez en un acte promocional
Eugenia Osborne i Fabiola Martínez, a l'acte solidari de 'Dodot' | GTRES

Eugenia i Fabiola van tenir nadons prematurs

«Les seves necessitats són molt específiques, ja que a causa de la seva mida petita i immaduresa, la seva fragilitat és molt més gran que un nen que neix a terme», explicava Fabiola.

Tant Fabiola com Eugenia van tenir nadons prematurs: «Kike feia només 32 centímetres. Durant mesos l'única cosa que porten és un bolquer. I quan els arriba a les aixelles, a més de ser incòmode i dolorós, dificulta la feina de les infermeres», explica l'ex de Bertín.

Eugenia també ha estat present en aquest acte, que portava per títol 'Petits lluitadors'. La filla de Bertín va estudiar Psicologia i ara posa el focus a les seves xarxes socials i ofereix xerrades. A més, es dedica a promocionar la seva nova faceta en el disseny d'estovalles o vaixelles.

Fabiola Martinez en una Master Class de ioga durant un acte com a imatge de la firma 'Central lletera Asturiana : Alpro' a Madrid.
Fabiola Martínez ha donat suport en tot moment a Eugenia Osborne | GTRES

«Sandra va néixer amb 650 grams»

En el cas d'Eugenia, recordem que les seves bessones van néixer prematures i malauradament una no va poder sobreviure. «Sandra va néixer amb 650 grams i la pell d'un nen prematur és extremadament delicada, fins a un 60% més fina, cosa que aparentment sembla senzilla com canviar un bolquer pot augmentar el risc de lesions», explica Eugenia.

Aquest dimecres se celebra el Dia Mundial de la Prematuritat i, segons un informe de 'Dodot', l'índex de nadons prematurs ha crescut en els darrers temps.

La campanya 'Petits lluitadors' va servir perquè l'empresa donés 380.000 bolquers a 80 hospitals d'Espanya. De fet, a la presentació es va emetre un vídeo en què apareixien nadons prematurs i totes dues no van poder contenir les llàgrimes en visionar-lo.

«Em remou molt. Va ser un cop brutal»

«No és una part que vulgui oblidar, però intento no pensar-hi, em remou molt. Va ser un cop brutal, jo tenia dues nenes i molta por. Tornar a casa amb les mans buides va ser una tristesa que encara recordo com si fos aquells dies», deia Eugenia, que no ha pogut continuar parlant per l'emoció del moment.

Fabiola Martínez ha sigut un gran suport en aquesta presentació on totes dues tenien els nervis a flor de pell. Quan Eugenia es va trencar, Fabiola l'ha ajudat i ha continuat responent les preguntes de la premsa.

Eugenia Osborne al funeral de Mercedes Domecq
Eugenia Osborne es va obrir al canal per parlar de la seva filla morta | Gtres

«A mi m'ha emocionat igual que Eugenia veure aquests nadons. Han passat 14 anys des del naixement de Kike i encara recordo el meu petitó. El meu prematur de 29 setmanes està enorme i avui li he fet una foto, és una cosa que no t'hi esperes», afirmava Fabiola.

«Afortunadament els nadons moltes vegades no tenen seqüeles i passes temps esperant que s'estabilitzi. El meu plantejament era aprendre com tenir-ne cura. Les infermeres em van ensenyar a rentar-lo a la incubadora», sostenia.

D'altra banda, Fabiola i Eugenia saben perfectament els comentaris que s'estan fent a la televisió sobre la suposada relació de Bertín amb Chabeli a qui, segons sembla, va conèixer en una festa en què també hi havia la seva filla Eugènia. «Poc he de dir, vam estar tots junts i després el meu pare i jo vam anar al camp», afirmava de manera contundent.