IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Eugenia Osborne plora emocionada en recordar la seva filla morta

La filla de Bertín Osborne ha parlat sobre la pèrdua d'una de les bessones amb només 8 dies després de nèixer prematurament

Imagen de Eugenia Bosé emocionada durante el acto.
Eugenia Osborne s'ha emocionat i ha plorat recordant la mort de la seva filla | Gtres

 

Per primera vegada una de les filles de Bertín Osborne ha parlat davant les càmeres d’un tema molt dolorós per la família. Eugenia de 32 anys ha compartit la seva experiència personal explicant la mort de la seva filla Leticia ara fa cinc anys. En aquell moment la dissenyadora estava embarassada de bessones i va haver d’ingressar a l’hospital abans d’hora.

Les nenes van néixer prematurament i, malauradament, només una d’elles, Sara, va poder tirar endavant. En canvi, Leticia no va sobreviure i vuit dies més tard va morir. Ara, la segona filla de Bertín ha aprofitat la presentació d’uns nous bolquers per a nadons prematurs, que es va dur a terme el passat 7 de novembre a Madrid, per parlar sobre un dels pitjors moments de la seva vida.

Durant l’acte, Eugenia Osborne ha relatat davant tots els presents com va superar aquest difícil i dolorós moment després del seu part. Amb llàgrimes als ulls i veu tremolosa ha confessat: «Vaig estar sis dies ingressada sense poder moure'm del llit, però al final no vaig poder més. Sandra va néixer per part natural perquè era la que s'havia encaixat, però Leticia va ser per cesària».

Imagen de Eugenia Bosé emocionada durante el acto.
Una de les seves bessones va morir 8 dies després de néixer prematurament | Gtres

 

Eugenia encara no ha assumit la pèrdua de la seva filla

Però, a més a més, la filla de Bertín ha afegit que realment va estar dos dies sense poder veure les seves filles: «Em costava aixecar-me perquè estava molt feble i amb marejos. Fins que al tercer dia em van portar a veure-les en cadira de rodes».

Eugenia Osborne ha assegurat que mai ha parlat públicament sobre aquest tema, ja que encara no ha assumit la pèrdua de la seva filla: «La realitat és que ho vaig guardar en una capseta i allà s’ha quedat. Per això, de vegades quan em parlen del tema, no puc evitar emocionar-me. És un assumpte amb el qual encara no he lluitat i tampoc vull fer-ho».

Actualment la petita Sandra té quatre anys i per Eugenia és el seu «miraclet». A més a més, la filla de Bertín Osborne ha afegit que «és una nena que està molt sana, però del normal, ja que no es posa malalta mai, és molt llesta, ràpida, àgil, divertida i bona. Em considero molt afortunada. No paren de dir-me que és una lluitadora i jo no li llevo el mèrit, segueix aquí perquè va ser una nena molt forta. Però lluitadora va ser l’altra que, malgrat totes les dificultats, ho va intentar».


Comentaris

envia el comentari