Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

Els 60.000 euros que fan tremolar a Gloria Camila

Gloria Camila, preocupada pels diners

Gloria Camila ha tornat a televisió com a col·laboradora de Ya es verano enmig de la polèmica que envolta la seva família. La filla d'Ortega Cano acapara l'interès mediàtic després de ser assenyalada com una de les culpables de la crisi matrimonial entre l'extorero i Ana María.

Els menyspreus de la colombiana cap a la dissenyadora de moda han fet que aquesta saltés i decidís fer un ultimàtum al seu marit. La situació que vivia a casa era insostenible i, per fi, ha agafat la paella pel mànec. Ha pres una decisió que podria desembocar en un divorci pel qual aconseguiria una gran quantitat de diners.

Gloria Camila s'assabenta del dineral que valdria

Gloria Camila tornava a pronunciar-se sobre la problemàtica que travessa la família després que es confirmés la crisi matrimonial del seu pare. Ho feia unes hores després que la filla d'Ana María concedís una entrevista al Deluxe defensant la seva mare.

En un intent de no aixecar més polseguera, Gloria intentava no perjudicar la salut del seu pare i assegurava que no volia entrar de nou en enfrontaments. Així, es va limitar a assenyalar que «el que hagi de passar, que passi a casa, no en un plató». Però la colombiana s'oblidava que ella està a la televisió, precisament, per parlar de la seva família i del matrimoni del seu pare amb Ana María.

Gloria Camila Ortega
Gloria Camila s'assabenta de quant costaria. | Europa Press
 

Sigui com sigui, la veritat és que l'ambient està tens dins del clan Ortega. Els rumors de separació creixen i tot apunta que el matrimoni fa mesos que no fa vida en comú. De fet, no se'ls ha vist junts i eviten coincidir al domicili.

Mentre Ana María continua desapareguda, alguns apunten a aquesta desaparició mediàtica com una estratègia per incrementar l'interès. Segons es va revelar fa dies, el seu representant està negociant amb diverses revistes per arribar a un acord respecte a l'exclusiva sobre el divorci.

La de Sanlúcar podria concedir una entrevista confirmant la ruptura definitiva del matrimoni a canvi d'una gran quantitat de diners. Concretament, s'embutxacaria uns 60.000 euros per confirmar el que ja és un secret de domini públic i clavar un cop definitiu a Ortega Cano.

L'herència de Gloria Camila, el veritable maldecap d'Ana María

Fa uns dies va sortir a la llum que Gloria Camila es convertiria en una mena d'hereva universal del testament del seu pare. El destre hauria posat la colombiana com a titular de la casa on conviu amb Ana María i el seu fill petit.

Una decisió que va deixar la dissenyadora molt preocupada davant el futur incert del seu fill petit, que se situava en un clar desavantatge respecte als seus dos germans grans. Així va ser com es va començar a gestar la idea de buscar-se la vida de manera independent i allunyar-se del seu marit.

Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria Camila es prepara per al cop definitiu d'Ana María. | Telecinco

 

«Vol assegurar-se que el seu fill tingui un bon futur i que no es vegi perjudicat si de l'herència del seu pare no en surt ben parat», expliquen. Pel que sembla, el desig del vidu de 'La más grande' és que Gloria Camila sigui la que gestioni tots els béns del seu pare quan aquest mori.

La col·laboradora de Ya es verano va aprofitar la seva tornada a la televisió per desmentir aquesta informació. «El meu pare no ha posat res al meu nom», afirmava de manera rotunda.

Tanmateix, sembla que ja no hi ha marxa enrere i que Ana María hauria pres una decisió: vendre la seva separació. Tot i que això sí, la xifra ha baixat considerablement tenint en compte la quantitat desorbitada que el seu representant demanava fa unes setmanes.