TENS TELEGRAM?

☀️ Cada dia la previsió al teu mòbil. Apunta't gratis clicant aquí!

Eva González apareix al casament d'uns amics lluint figura un mes després de donar a llum

El passat 4 de març va néixer el seu primer fill, Cayetano
Eva González en la boda del seu amic Manuel Cabello | GTRES

 

Fa poc més d'un mes que Eva González va donar a llum al seu primer fill, però veient-la ara ningú ho diria. La presentadora ha reaparegut en un acte públic després de ser mare al costat de Cayetano Rivera, ha estat al casament d'un amic.

 

En tan important cerimònia la model havia de lluir-se, i ho ha fet. Eva ha aparegut amb un espectacular vestit llarg que ha deixat molt clar que només un mes després de l'embaràs ja està recuperada i lluint figura de nou.

Eva González ja ha recuperat la seva figura

Eva González assistia al casament del seu amic Manuel Cabello amb el periodista de TVE José Carlos Fernández, a Sevilla. Allà se la va veure al costat d'altres famoses com María José Suárez, Elisabeth Reyes o la cantant Pastora Soler, entre d'altres.

 

Malgrat haver-hi tantes celebritats, l'expectació la creava Eva, que assitia per primera vegada a un acte d'aquest tipus després de donar a llum al seu primer fill, a qui han possat el mateix nom que al seu pare, Cayetano.

 

Eva es presentava en el casament amb un 'look' espectacular. Un vestit llarg i vaporós de color blanc amb punts negres que deixava veure la seva nova figura gràcies a un cinturó que li ajustava per sota del pit. Aquest vestit l'acompanyava a més amb una jaqueta blazer de color rosa pal, una bossa en to verd i unes sabates en color blanc i negre.

 

 

Malgrat no ser un vestit massa cenyit, Eva ha deixat constància que torna a tenir el seu espectacular físic, la seva figura ha tornat només un mes després d'haver tingut al seu primer fill. Així ho deixava clar també María José Suárez qui publicava una imatge de les dues, que comparteixen una bonica amistat des de fa anys, en la qual escrivia: «Amb la meva bole @evagonzalezoficial #sensefiltres perquè no ens calen».

 

Comentaris