rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Eva González i Cayetano Rivera porten el seu fill a un Spa per a nadons

El preu d'una sessió ronda els 60 euros
Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill acabat de néixer. | CatalunyaDiari.cat

 

Des que el passat 4 de març nasqués el seu primer fill, les vides d'Eva González i Cayetano Rivera giren entorn del petit de dos només mesos de vida, al qual dediquen totes les seves preocupacions i cures. 

 

Tant és així que, segons informen diversos mitjans, la parella ha decidit inscriure al petit a un 'baby spa'. Es tracta d'un centre pioner a Madrid, on s'ofereixen diversos tractaments per a nadons, amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament cerebral i físic. Tanmateix, es considera que aquesta pràctica fomenta el vincle entre pares i fills. 

 

Així doncs, el petit Cayetano ja s'ha sotmès a una sessió d'hidroteràpia i massatges, el preu dels quals ronden els 60 euros. Unes sessions basades en «moviments dins de l'aigua», les quals «enforteixen els músculs, l'estructura òssia i incentiven el nadó en tots els seus moviments articulars».

 

Tanmateix, i segons s'informa a la pàgina web del centre, les sessions permeten als petits créixer «en confiança, estar tranquils i relaxats», superant així les primeres setmanes després del naixement, les quals es caracteritzen per ser «emocionants i alhora esgotadores».

Què és un ‘baby spa’?

La nedadora professional Laura Sevenus va decidir, l'any 2015, introduir un nou concepte d'Spa. Així doncs, aquell mateix any arribava a Madrid el primer ‘baby spa’ d'Espanya, el qual es caracteritza per diverses activitats d'estimulació primerenca, fisioteràpia respiratòria infantil, fisioteràpia infantil o 'pilates' per a pares amb bebès, entre altres.

 

I és que els quaranta anys de treball i experiència de la seva fundadora, l'han permet conèixer tots els beneficis que ens aporta l'aigua, els quals aplica actualment amb els més petits. Actualment, el centre admet nens des del segon dia de vida fins als 6 mesos. 

 

 

La nova vida d'Eva González i Cayetano Rivera

Imatge d'arxiu d'Eva González passejant el seu fill pels carrers de Madrid. | Cedida

 

Cal recordar que abans de donar a llum, Eva González i Cayetano Rivera es van traslladar a Sevilla per poder tenir al seu fill envoltats de la seva família. No obstant això, després del seu naixement, tots dos han tornat al seu domicili familiar de Madrid.

 

De fet, 45 dies després de donar a llum, Eva ja ha tornat a presentar el programa de TVE 'MasterChef’. «La primera nit sense el meu bebè... per davant hores de son, però també un nus a la gola que no em deixa dormir», reconeixia en aquest moment.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris