Eva González i la foto que no ha publicat en quarantena

La parella no està passant per un bon moment sentimental

Eva González durant la presentació de la nova temporada de 'La Voz'
La presentadora amaga el seu marit de les xarxes socials | Catalunya Diari

A vegades la desinformació és informació, i això és el que està passant amb Eva González i Cayetano Rivera. Ni rastre del torero en les xarxes socials d'Eva González. Precisament la model ha publicat una imatge que fa referència a la quarantena.

El matrimoni està passant les seves hores més baixes. Els rumors de la infidelitat de Cayetano estan fent molt de mal a la presentadora de 'La Voz'. A causa del coronavirus, els mitjans ja no poden perseguir les vides de la parella. Molts són els famosos que no deixen de mostrar com estan tancats a les seves cases a través d'Instagram.

En el cas d'Eva González, en cap d'aquests dies ha compartit gens referent al seu marit, motiu pel qual ens arribem a plantejar una hipòtesi. La model i el torero no estarien passant la quarantena junts.

Aquesta és la imatge que ha publicat fent referència al confinament. «Un dia més, un dia menys...», ha comentat acompanyant a una fotografia d'un mirall on es reflecteix el seu llit, en el qual no apareix Cayetano Rivera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenas noches. Un día más, uno menos...

Una publicación compartida de Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) el

No apareixen junts en les xarxes

Durant els dies que portem de confinament, la model només ha pujat fotos del seu fill Cayetano. Aquests detalls ens fan veure que per molt que intentin aparentar a vegades, el torero i Eva no estan bé, ja que estiguin o no estiguin vivint aquests moments junts, els missatges d'afecte entre ells no existeixen. Abans dels rumors de la infidelitat el destre, tots dos no paraven de compartir coses junts en les xarxes socials.

L'únic moviment que podria donar un mínim d'esperança, és que en el perfil d'Instagram de Cayetano Rivera apareixen les fotografies del seu fill, les mateixes que ha pujat la seva dona. Igualment, ell tampoc ha fet cap menció a Eva González.


Comentaris

envia el comentari