Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Eva González i Cayetano Rivera se separen aquest Nadal per culpa dels compromisos professionals

Els dos estan passant per un gran moment professional, i això els genera molts compromisos
Eva González i el seu marit, Cayetano Rivera   | 'Lecturas'

 

Aquests dies són per passar temps amb la família. I per això mateix, totes aquelles persones que no apareixen es fan notar encara més que la resta de l'any. Sobretot si et passa com a Eva González, embarassada del seu primer fill, tal com relata ‘Lecturas’.

  

  

  

La presentadora van haver de separar-se uns dies de Cayetano en aquestes dates tan assenyalades i familiars. Tots dos estan vivint un dels seus millors moments, després de la seva separació fa dos anys. I és que, després de reconciliar-se, la parella no ha parat de rebre bones notícies. Ara esperen al seu primer fill i triomfen sense parar en les seves respectives professions, per això mateix, ja no poden demanar més.

 

Cayetano passarà el Nadal a Colòmbia

Això sí, la il·lusió del Nadal s'ha aturat durant uns dies, ja que la parella es veu obligada a separar-se a causa d'uns motius professionals de Cayetano Rivera. Després d'haver passat la nit i el dia de Nadal junts, al torero li toca fer les maletes per complir amb un espectacle toros a l'altre costat de l'Atlàntic. El torero viatjarà fins a Colòmbia per participar en la Fira taurina de Cali.

 

El problema és que entre l'embaràs i les preparacions d'aquests dies, Eva no podrà acompanyar-lo el temps que passarà lluny de casa. Però que ningú s'espanti, ja que en realitat tampoc és un drama. Cayetano ha de torejar el dia 28 de desembre, així que té temps de sobres per agafar l'avió i tornar de nou a Espanya per passar el cap d'any al costat de la presentadora de televisió.Segur que Cayetano no voldrà perdre's una nit de cap d'any tan especial com aquesta, just abans de convertir-se en pares. No hi ha dubte que el torero es donarà pressa per arribar a temps i poder-se menjar els raïms al costat de la seva família a casa i d'aquesta forma evitar estar lluny d'Espanya el primer dia de l'any.

Eva González i Cayetano Rivera passen aquests dies separats  | Gtres

 

Ha gaudit d'unes merescudes vacances al costat de Cayetano

Abans de marxar per complir amb els seus compromisos professionals, la parella va gaudir fa tan sols uns dies de les platges de Mèxic. Lloc on Eva va aprofitar per lluir el seu nou cos en biquini, demostrant que no està gens malament malgrat el seu avançat estat d'embaràs.La presentadora de televisió està a tan sols tres mesos de donar a llum del seu primer fill amb Cayetano Rivera. S'espera que el desitjat bebè arribi al món al març, encara que els seus pares encara no han decidit quin nom li posaran, de moment encara tenen temps per pensar en això.