Eva González i Cayetano Rivera tenen el seu primer fill

La presentadora de 'Masterchef' ha donat a llum aquest migdia a Sevilla

Eva González y Cayetano Rivera en el bautizo de Elías Nieto Suárez
Eva González i Cayetano Rivera en una imatge d'arxiu | Gtres

Grandíssima notícia per Eva González i Cayetano Riveraha estat mare per primera vegada

El menut, que ha nascut a dos quarts de dues de la tarda, és la primera de les criatures entre Eva González i Cayetano Rivera i, segons han relatat aquests al portal 'Look', el petit ha pesat 3 quilos i 50 grams.

González ha parit a l'Hospital Santa Ángela de la Cruz, a Sevilla. Segons ha relatat el mitjà citat anteriorment, l'exparella d'Iker Casillas s'ha servit d'un part natural i ha estat acompanyada, en tot moment, pel seu marit.

L'ingrés a l'hospital, d'altra banda, s'ha produït aquest mateix matí.

 

Sevilla, testimani del naixement

El naixement s'ha dut a terme després del tradicional 'babyshower'. González, de fet, s'havia exposat ahir mateix a aquesta cerimònia coneixedora que no tardaria massa a donar a llum. 

La notícia, així mateix, era molt esperada per la parella, ja que Cayetano havia optat per anul·lar una correguda de toros que tènia prevista per ahir dissabte, 3 de març, a Madrid.

De fet, sobta que el naixement s'hagi produït a Sevilla. I és que matrimoni té residència fixa a Madrid, tot i que a finals de l'any passat van mudar-se temporalment a la capital andalusa amb la previsió del naixement de la criatura. De fet, segons ha explicat el mitjà citat anteriorment, la parella s'instal·larà definitivament a Sevilla per donar la «tranquil·litat necessària» al menut. 

A Madrid, de fet, Eva i Cayetano viuen al cèntric barri madrileny de Justícia, al districte de Chamartín, i han preferit la tranquil·litat del sud d'Espanya per gaudir dels primers dies de la seva criatura.


Comentaris

envia el comentari