EN DIRECTE

🌦 🍃 Segueix totes les incidències del temporal de pluja i vent a Catalunya

PREVISIÓ MÉTEO

🌧 Catalunya en alerta: pluges fins la matinada i fort temporal de vent dissabte

Eva González dedica unes emotives paraules a la seva mare

La presentadora va felicitar l'aniversari a Encarni a través de les xarxes socials
Eva González emociona amb la felicitació a la seva mare | Cedida
 

 

No és cap novetat que una de les prioritats per a Eva González és la seva família. En aquest àmbit, té un paper especial la seva mare, a la qual va voler felicitar l'aniversari a través de les xarxes socials amb un bonic discurs.

 

La felicitat que transmet González amb les paraules que dedica a la seva mare es contagia també a la seva vida professional. La sevillana està vivint un moment molt bo com a presentadora, ja que el programa 'La Voz' d'Antena 3 està aconseguint bones xifres d'audiència i, en part, és gràcies a la seva naturalitat i l'afecte que dona als concursants.

 

Un dia molt especial

Tot i estar molt atabalada amb els seus compromisos professionals, González no s'ha oblidat de l'aniversari de la seva mare, Encarnación Fernández Mula. De fet, tots els seus seguidors han sigut testimonis de l'estima que té per la dona que li va donar la vida.

 

 

La fotografia amb la qual Eva González ha felicitat la seva mare | Instagram
 

 

La sevillana va publicar una fotografia amb ella, on es podien veure les dues somrient de manera natural. Juntament amb aquesta imatge, la presentadora va escriure aquest text. «La meva mare, la que em va donar la vida, la que em cuida, em protegeix, la més bonica del món, la millor àvia... Tant de bo aconsegueixi ser tan bona mare com tu, mami. Feliç aniversari i visca la mare que em va parir!».

 

Aquesta dedicatòria és tota una declaració d'intencions de l'amor que la sevillana sent per la seva mare i, a més, es podria interpretar com un missatge d'agraïment pel paper essencial que té Encarni en la conciliació de la vida laboral i personal de González. En aquest sentit, cal recordar que la mare de la presentadora s'encarrega de cuidar el fill que tenen Eva i Cayetano mentre ells atenen les seves responsabilitats professionals.

 

Doble felicitació

La felicitació que ha rebut Encarni ha sigut per partida doble, ja que la germana de la presentadora també s'ha sumat a aquesta iniciativa i ha decidit celebrar l'aniversari de la seva mare a través de les xarxes socials. En el seu cas, les paraules que acompanyaven a la imatge eren les següents. «Feliç aniversari mami! Sempre cuidant de la meva germana i de mi. Gràcies per existir mare, i que compleixis un milió d'anys més! T'estimo».