Eva González evita topar-se amb els seus veïns de Madrid

La dona de Cayetano Rivera vol allargar la seva estada a Sevilla per no tornar a Madrid, on no vol coincidir amb els seus veïns

Eva González y su marido, Cayetano Rivera
La presentadora Eva González i el seu marit, Cayetano Rivera | Cedida

Eva González i Cayetano Rivera s'han convertit recentment en pares. El seu primer fill va néixer el passat 4 de febrer i des de llavors, la parella viu a Sevilla. Dia rere dia se'ls veu molt feliços, però sembla que aquesta felicitat serà temporal, perquè d'aquí poc hauran de fer vida normal i tornar a Madrid, on Eva té la seva feina.

Però aquesta tornada a la rutina no es produiria fins d'aquí a uns mesos, més del que s'esperava. Segons apunta el portal 'El Español', la presentadora de 'Masterchef' estaria allargant la seva estada a Sevilla per un gran motiu, la nefasta convivència que té amb els seus veïns madrilenys.

Eva fa qualsevol cosa per no veure's amb els veïns

Segons explica el mitjà citat, a Eva González no li agradarien els seus veïns que té al seu edifici de Madrid, situat a la zona exclusiva del Bernabéu. Ella està disposada a qualsevol cosa per tal de no coincidir en cap moment del dia amb ells.

Sembla que la dona del torero és capaç d'esperar més de 10 minuts per entrar o sortir de l'edifici si sap que hi ha algú parlant al portal, només per no veure'ls ni haver de parlar-hi.


A més, els veïns consideren a Eva i Cayetano massa «esparracats» per viure en aquella zona d'alta societat i no estarien a gust amb la decisió de la parella de viure en un dels pisos.

Allargaran la seva estada a Sevilla el màxim possible

Eva no només s'espera que els veïns no siguin al portal per poder passar-hi ella, sinó que també evita coincidir amb ells a les escales, ascensors i més zones comunes, així com els carrers pròxims a l'edifici.

Cal destacar que després donat a llum al seu primer fill al seu poble natal, Eva hauria pres la decisió d'allargar la seva estada a Sevilla fins al mes de maig, evitant així la tornada a Madrid i al bloc de pisos que sembla un dels seus majors malsons.


Comentaris

envia el comentari