Eva González fa esclatar la polèmica després de publicar una imatge amb els cabells coberts amb un mocador

CatalunyaDiari.cat

 

Una publicación compartida de Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) el

La coneguda model Eva González ha desencadenat la polèmica a Twitter després de compartir amb els seus seguidors una imatge on apareix amb els cabells cobert amb un mocador. Aquesta peça que ha utilitzat la model ha estat reconeguda pels seus seguidors com un hijab, el vel que vesteixen les dones musulmanes. D'aquesta manera, les opinions a les xarxes socials s'han dividit sobre l'estilisme triat per la model, que es reparteixen entre aquells que estan a favor i els que es mostren en contra, tal com explica 'Diez Minutos'.

A les xarxes socials hem pogut trobar diferents comentaris com «El vel és una eina política. Si a Europa hi hagués islam totes les dones haurien de sortir amb el vel, vulguin o no, religioses o no. Això són les dures regles de l'islam. De fet moltes dones no ho volen portar però hi estan obligades. Això no és llibertat. A on vas amb això?»,« Guapa sí, però el mocador no m'agrada gens» o «Guapa sempre, però millor sense vel».

Altres persones, en canvi, només han qualificat l'estilisme de la model amb comentaris com «no deixa de ser una forma de respecte cap al seu Déu. Una altra cosa és parlar del masclisme que hi ha encara en el món àrab» o «amb tot el que et posis et fa mal la cara de tant maca que ets». Cal assenyalar que fins al moment, Eva no ha volgut donar la seva opinió al respecte, segurament per no entrar ni crear més polèmiques. Fins al moment la imatge ha aconseguit més de 36.000 m'agrada i 537 comentaris.


Comentaris

envia el comentari