Eva González amb un gran somriure

Eva González, sense el seu fill i enfonsada: la foto de la qual tothom parla

Eva González està travessant un mal moment personal

Eva González està vivint, sens dubte, una de les etapes més dures de la seva vida. Encara que no ha estat confirmada pels seus protagonistes, la seva separació de Cayetano Rivera és un secret de domini públic. Una ruptura que la té preocupada i trista, tal com se l'ha pogut veure aquests dies.

La sevillana ha estat captada per les càmeres amb actitud seriosa i capbaixa als carrers de Madrid. El seu fill resideix a Mairena del Alcor (Sevilla), però on ella es veu obligada a viure a Madrid per feina. A la capital està gravant La Voz, que aquesta setmana arriba a la seva fi.

Eva González trista

L'exMiss Espanya es va casar el 2015 molt enamorada de Cayetano. Van decidir convertir-se en marit i muller després d'una intensa història d'amor, amb crisi inclosa. Des de llavors han viscut molt feliços, especialment amb el naixement del seu fill.

Tot i això, les coses van començar a torçar-se quan van veure la llum unes imatges d'ell amb una altra dona, Karelys Rodríguez. La complicitat que es veia entre ells sembla que no va agradar gens a Eva i això va provocar la inestabilitat sentimental a la parella. Tanmateix, sembla que van aconseguir remuntar.

Malgrat que es creia que havien superat la situació, no era així i es van separar temporalment després de nous rumors d'infidelitats. No obstant això, aquest temps ha acabat provocant la ruptura definitiva, que ells encara no han confirmat, però sí que ho han fet alguns dels seus éssers estimats.

Fotomuntatge de les cares de Cayetano Rivera i Eva González
Eva González i Cayetano no han confirmat ni desmentit la seva separació. | GTRES

La sevillana està força trista i afligida per aquesta ruptura. És lògic, perquè ha arribat al final una relació per la qual va apostar al màxim i a la qual es va dedicar per complet. Aquests dies la premsa li ha pogut fer fotos sortint de casa seva a Madrid cap a la semifinal de La Voz. Hi apareixia molt seriosa, amb una mirada que deixa de manifest que no està vivint un bon moment. És difícil la situació i més tenint en compte que el seu fill no pot estar 24 hores al seu costat, perquè viu a Sevilla.

Eva González aferrada a la feina

En aquest tràngol dur, Eva s'està aferrant al seu petit i a la resta de la seva família. Ells són la seva taula de salvació, com també ho són els seus amics, que li estan donant suport incondicional en aquests moments.

També recordem que Eva ha trobat a la seva feina com a presentadora de La Voz una verdadera ajuda. És clar, perquè li permet evadir-se de la seva dura realitat personal. Tanmateix, hi ha un problema: aquest divendres que ve el programa acaba. El dia 16, a partir de les 22.00 h a Antena 3, se celebra la gran final en què se sabrà el nom del vencedor de l'edició. Els que opten al títol són Génesis de Jesús, Ana González, Sergio del Boccio i Javier Crespo.

Amb aquesta fi de temporada, no sabem si González es queda sense feina o si té algun altre projecte sobre la taula. El que sí que tenim clar és que marxarà a Andalusia per estar amb el seu fill i els seus éssers estimats per Nadal. Un Nadal que serà molt diferent perquè possiblement no hi serà Cayetano, que ara s'ha mudat a Ronda.

Caldrà esperar per veure si el 2023 comporta la separació definitiva i legal de la parella.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp