Eva González i Cayetano Rivera podrien estar esperant el seu primer fill en comú

Kiko Hernández ha desvetllat la notícia a 'Sálvame' i la parella de moment ni l'ha confirmat ni l'ha desmentit
Cayetano Rivera i Eva González. | Estrella Digital

 

Eva González i Cayetano Rivera podrien estar esperant el seu primer fill en comú. Així ho ha revelat el tertulià Kiko Hernández, que afirma haver conegut la notícia després que un confident li expliqués que la model ha anat a fer-se una prova d'embaràs: «A l'ambulatori s'estava fent la prova de la corba». D'altra banda, un redactor del programa s'ha posat en contacte amb Eva González, qui al seu torn no ha confirmat ni desmentit l'embaràs: «No us contestaré res», responia taxativa. Unes paraules que, no obstant això, s'han interpretat com l'avantsala del que serà una confirmació a curt termini, ja que la parella podria haver optat per no dir res per prudència, fins que es complís el primer trimestre de l'embaràs, o fins i tot per haver pactat una exclusiva amb un mitjà de comunicació.

Kiko Hernández anuncia que la parella està esperant el seu primer fill | Telecinco

 

Si la notícia es confirmés, la parella podria donar la benvinguda al seu primer fill en comú l'any 2018, tres anys després d'haver-se casat. Segons recollia la revista 'Diez Minutos' ja al març d'aquest any, Cayetano i Eva havien decidit ampliar la família i encara que això suposés fer una aturada en les seves atapeïdes agendes, estan disposats a fer un gir radical a les seves vides i convertir-se en pares. «M'encantaria ser pare, però tant l'Eva com jo tenim unes agendes molt atapeïdes. Així que quan hagi de ser, serà», comentava el torero durant la presentació d'un canal de toros.

 

La presentadora de 'Masterchef', per la seva banda, tampoc es quedava enrere: «Clar que tinc ganes, però no em pressioneu...», va arribar a comentar en algunes de les presentacions a les quals havia assistit. Mesos després, probablement amb l'arribada de l'època estival, sembla que la parella ha aprofitat els seus dies de descans per fer realitat el seu somni. En cas de confirmar-se la notícia, seria el primer fill en comú de tots dos i la primera experiència com a mare d'Eva, però no de Cayetano, qui ja té experiència com a pare. Poc després de casar-se amb Blanca Romero, l'any 2001, el torero va adoptar la filla d'aquesta, Lucía, qui fins i tot porta el seu cognom en primer lloc.