rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Eva González, indisposada i a punt d'agafar la baixa laboral a un mes de donar a llum

Cayetano Rivera s'ha mostrat molt preocupat per l'elevat ritme de vida la presentadora
Imatge d'arxiu d'Eva González. | CatalunyaDiari.cat

 

La presentadora de 'MasterChef', Eva González, es troba a la recta final del seu embaràs, ja que només queda un mes, aproximadament, perquè doni a llum al seu primer fill. La presentadora i la seva parella, Cayetano Rivera, esperen el seu bebè a principis de març. 

 

No obstant, i malgrat que González esperava poder seguir treballant durant els nou mesos que dura l'embaràs, la presentadora no ha pogut continuar aquest dimarts amb les seves obligacions professionals. 

 

I és que Eva havia d'assistir a la presentació de la nova campanya de la marca de calçats 'Marimare', de la qual és imatge. Finalment, però, s'ha vist indisposada i no hi ha pogut anar. El frenètic ritme de treball que tant preocupava al seu marit Cayetano sembla que ja li ha donat un toc d'atenció a la sevillana.

Repòs durant l'últim mes d'embaràs

Tanmateix, cal destacar que l'absència de la presentadora es deuria a la seva imminent baixa per maternitat: «Eva no ha pogut venir perquè està a punt d'agafar la baixa laboral», ha apuntat la marca de la qual és imatge González al mitjà ‘El Español'. 

 

I és que, com és normal, durant aquest últim més González ja se sent més cansada i, per tant, ha decidit descansar per rebre de la millor manera possible al seu fill. Així doncs, sembla que Eva ja ha anunciat al seu entorn més proper que agafarà la baixa per passar aquestes últimes setmanes d'embaràs de repòs.

 

 

Cayetano preocupat per la salut de la seva dona

 

Imatge d'arxiu d'Eva González i Cayetano Rivera. | CatalunyaDiari.cat

 

Cayetano Rivera ha sigut la persona que més s'ha alegrat de la baixa per maternitat de la seva dona, ja que el torero va mostrar, fa unes setmanes, la seva preocupació per l'elevat ritme de vida que estava portant la modelo. «Jo la veritat és que estic preocupat perquè l'esforç i el desgast que suposa el programa, l'obliga a moltes matinades, moltes hores i viatges, i jo estic desitjant que pari perquè pugui descansar la resta del que queda d'embaràs», va assegurar.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris