Eva González

Eva González, a un pas d'anunciar la seva decisió més dràstica després de l'exclusiva de Sálvame

Eva González estaria a punt d'anunciar aquesta contundent decisió que confirmaria els rumors de la infidelitat.

No estan sent dies gaire fàcils a casa dels Rivera-González. Els mitjans de comunicació els han posat als peus dels cavalls, amb rumors i informacions que apunten directament a una infidelitat estesa en el temps per part de Cayetano Rivera a la seva dona, la presentadora Eva González.

Dies enrere, Cayetano va emetre un comunicat on anunciava que prendria mesures legals contra tots els mitjans que desprestigiessin la seva imatge  amb aquests rumors d'infidelitat, que segons explicava, estaven fent molt de mal al seu nucli familiar. Sorprenia que en aquest comunicat, més enllà de mostrar el seu malestar, no desmentia la notícia, fent créixer així cada cop més els rumors.

La dràstica decisió d'Eva González

Falta l'altra pota de la cadira, Eva González. Segons la periodista Mónika Vergara al programa 'Estando contigo' de Castilla la Mancha Media, ha indicat que la presentadora estaria a punt d'anunciar la seva separació amb Rivera, tenint fins i tot a la seva disposició diverses pàgines de la revista Hola per poder-se explicar i d'aquesta manera trencar el seu hermètic silenci.

També et pot interessar...