rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Protecció Civil activa l’alerta per onada de calor a tot Catalunya

Eva González passa la primera nit sense el seu fill Cayetano

La presentadora de 'Masterchef' assegura que sent un 'buit emocional'
Eva González i Cayetano Rivera, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Eva González passa per un dels millors moments de la seva vida. L'actriu espanyola i exparella d'Iker Casillas, porta diversos mesos vivint a Sevilla amb el seu marit, el torero Cayetano Rivera, i amb el seu fill.

 

Des que aquest va néixer el passat 4 de febrer, de fet, Eva González mai s'havia separat del seu menut. Tot i això, l'actriu va passar ahir la primera nit lluny del seu menut per culpa de 'Masterchef'. I és que la presentadora ja ha tornat a la vida normal i a la rutina, motiu pel qual va haver de viatjar a Madrid

 

Eva González passa la primera nit sense el seu fill

Ha passat pràcticament un mes i mig des que va néixer però González confessa que encara està molt enganxada a ell. «La meva primera nit sense el meu bebè... ara tinc hores de son per davant i també un nus a la gola que no em deixa dormir», ha comentat Eva a través d'una publicació al seu Instagram. 

 

Aquestes han estat, doncs, les paraules d'Eva González per donar a conèixer que se separava del seu menut per reincorporar-se a la feina. Tot i que assegura que ara podrà dormir més del que ho ha fet aquests últims anys, la presentadora de 'Masterchef' explica també que ho ha fet amb una gran tristesa

 

I, al fil de la seva revelació, la mateixa González ha optat per mostrar un llit buit a la seva imatge, per evidenciar el 'buit emocional' que sent en passar la primera nit lluny del seu menut.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris