ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Eva González es lesiona durant la seva escapada a la neu

La presentadora sevillana ha compartit una imatge a Instagram de la seva cama lesionada

La fotografia que Eva González ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram
La fotografia que Eva González ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram | INSTAGRAM

L’escapada a la neu que estava gaudint la presentadora Eva González no ha tingut final feliç. La neu pot semblar menys perillosa del que és, i és un fet que la sevillana ha viscut en primera persona. I és que González ha compartit una imatge al seu compte d’Instagram de la lesió de la seva cama dreta després de patir un accident a la neu.

Segons ha explicat ‘La Coctelera’, en aquesta publicació pot veure’s la cama embenada des de la tíbia fins al fèmur. «Ho vaig intentar, però no va sortir bé», comenta la presentadora mentre ens ensenya la cama reposant sobre un coixí.Els seus seguidors no van trigar a reaccionar a la notícia i li van fer arribar molts ànims perquè Eva González es pugui recuperar com més aviat millor.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

  • També et pot interessar: Eva González li dedica al seu marit Cayetano una foto seva despullada sobre el llit

Una aventura que acaba malament

La sevillana, que està adquirint molta fama gràcies al programa ‘La Voz’ de la cadena ‘Antena 3‘, va explicar a les xarxes socials que es trobava a la neu en el moment de l’accident.

«Bé, doncs a veure com passa el dia… no prometo res, eh…», compartia la presentadora juntament amb una fotografia on se la podia veure en mig del paisatge blanc, ben abrigada amb caputxa i bufanda.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sembla que el dia no va anar com s’imaginava. Tot i que no ha donat detalls del succeït ni de la gravetat de la lesió de la cama, Eva González sí que ha fet pública una imatge al seu perfil d’Instagram per referir-se al programa de la ‘La Voz’ que podrem veure aquesta nit.

Un nou projecte professional?

En el mateix context nevat la presentadora va compartir una imatge on apareixia amb un ampli somriure. Eva González acompanyava la fotografia amb el següent text: «Avui rodatge a la neu!! #friopolarartico».

Eva González va fer pública aquesta imatge pels seus seguidors
Eva González va fer pública aquesta imatge pels seus seguidors | INSTAGRAM

 

Així doncs, l’escapada a la neu era per motius laborals, encara que Eva no va precisar si el treball estava relacionat amb l’actual programa de ‘La Voz’ o amb un nou projecte professional.

  • També pots llegir: Eva González no va dir a TVE que deixava ‘MasterChef’ per presentar ‘La Voz’

Comentaris

envia el comentari