YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Eva González reapareix a la sortida d'una notaria entre rumors d'infidelitat

La presentadora anava sola i ha respost a les preguntes dels periodistes

Eva González sortint de la notaria, Sevilla
Eva González sortint de la notaria | CatalunyaDiari.cat

 

Setmanes complicades per la parella formada per Cayetano Rivera i Eva González, després que unes fotografies compromeses hagin col·locat el matrimoni en el focus mediàtic.

 

Des que sortissin a la llum unes reveladores imatges de Cayetano Rivera en actitud molt afectuosa amb una amiga seva de Londres, la parella amb prou feines s’havia deixat veure en públic i s’ha mantingut apartada dels flaixos el màxim possible per evitar les preguntes dels periodistes i els rumors sobre una possible infidelitat per part del torero.

 

Cayetano, a casa

De fet, la imatge de la presentadora Eva González era una de les més buscades aquesta setmana i va ser ahir quan va ser captada per les càmeres sortint d’una notaria, a la qual no havia anat per cap motiu relacionat amb el seu matrimoni, pel que sembla.

 

La parella estaria travessant una crisi matrimonial
La parella estaria travessant una crisi matrimonial | CatalunyaDiari.cat

 

A la sortida del despatx notarial, la presentadora de ‘Masterchef’ va intentar respondre els periodistes que l’esperaven amb el màxim somriure possible, mentre alguns li preguntaven on es trobava el seu marit: «Doncs a casa», responia ella.

Recentment, la presentadora va voler escapar de la tempesta mediàtica que havien provocat les citades fotografies i va viatjar a París sola, a veure un concert de la seva amiga i cantant Vanesa Martín. De moment, tot i les contínues especulacions sobre una possible crisi matrimonial entre la parella, Eva González es manté discreta sobre el tema i en un segon pla.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari