ÚLTIMA HORA

🚨 Els sindicats dels Mossos demanen a la Generalitat que convoqui la Junta de Seguretat

ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

Eva González, sensacional a les seves vacances a Mèxic

La presentadora ha volgut gaudir del descans en companyia del seu marit

 

 

L'última publicació d'Eva González s'ha convertit en l'enveja de tots els seus seguidors. La dona de Cayetano Rivera ha presumit a través de les xarxes de les seves vacances a Mèxic, on ha gaudit d'uns dies de sol i platja.

 

Amb un posat en bikini i prenent un gelat, que podria ser un d'aquells clàssics desitjos d'embarassada, la presentadora ha compartit la seva escapada estiuenca al mes de desembre. «Les meves esperades vacances», escrivia, ja que recentment ha acabat el rodatge de 'MasterChef' i ara gaudeix d'uns dies de descans.

Reunió amorosa a les terres mexicanes 

El passat 14 de novembre, el seu marit viatjava fins a Mèxic en companyia de la seva quadrilla per torejar, com ell mateix va anunciar publicant una imatge al costat d'ells a l'aeroport abans de pujar a l'avió.

 

Mentrestant, la presentadora es va quedar a Madrid treballant i no ha estat fins ara que s'ha pogut reunir amb ell. En aquests dies, Eva ha trobat molt a faltar al seu marit, amb qui aviat formarà una família, cosa que va demostrar pujant una fotografia a Mèxic i on es podia llegir: «Només tu».

 

Ara que estan junts, Eva i Cayetano han aprofitat la seva estada per fer alguns plans en parella, com anar a sopar a llocs romàntics, com ella va compartir al seu compte d'Instagram.

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris