IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Eva González, visiblement preocupada després de la cornada del seu marit Cayetano

La model i presentadora sevillana ha viscut aquesta setmana un dels seus moments més durs

Eva González, visiblemente preocupada

Eva González, visiblement preocupada | EP

La presentadora de 'MasterChef' Eva González es troba aquests dies a Saragossa al costat del seu marit, Cayetano Rivera, que va patir una forta cornada a la plaça de bous de la ciutat i va haver de ser intervingut quirúrgicament a la mateixa infermeria de la plaça. Després de l'operació, el destre va ser traslladat a l'Hospital Quirón de Saragossa, on continua ingressat i fins al qual es van desplaçar la seva dona i el seu germà quan van conèixer la notícia. En qüestió d'hores, la sevillana va arribar al centre hospitalari i tal com recull 'Chance', va ser fotografiada amb el semblant visiblement preocupat i afectat.

No obstant això, després de veure al seu marit i confirmar de primera mà que tot havia sortit bé i que s'anava a recuperar li va tornar el somriure i, segons informa 'Chic', l'endemà la seva cara en arribar a l'hospital era molt diferent: la model va dedicar un somriure als mitjans que allà es trobaven, demostrant que la preocupació per Cayetano cada vegada era menor. Al costat d'ella també es troba el germà del torero, Francisco Rivera, que ha estat molt pendent de la seva evolució.

Actualment, el torero continua recuperant-se de les ferides i de la intervenció quirúrgica i l'últim comunicat mèdic no podia ser més favorable: «Ha passat la nit tranquil, sense elevació tèrmica i amb lleugeres molèsties derivades de la intervenció quirúrgica practicada ahir. Les ferides presenten un bon aspecte, els drenatges rendeixen adequadament i té bon pols mitjà», informava el comunicat.


Comentaris

envia el comentari