Evita que la roba faci olor de floridura amb tres barats i senzills trucs amb la rentadora

Per a això solament necessites lleixiu i una mica de vinagre

Evita que la teva roba faci olor de floridura en la rentadora amb aquest barat truc | Rolloid

Posar la rentadora és, sense cap dubte, una de les tasques més tedioses per a molts de nosaltres. Més encara quan en treure les peces ens trobem que hi ha alguna cosa que no ha funcionat bé i aquestes han sortit fent pitjor olor de com van entrar. És per això que recollim trucs fàcils i útils que suposen una solució molt pràctica per a aquestes situacions, que moltes vegades es deuen a la generació de floridura a la part externa dels tambors de les rentadores de càrrega frontal.

Assegura't de netejar bé tots els racons de la goma exterior | Rolloid

 

Deixar la porta oberta després de fer una rentadora

És precisament aquesta part de la rentadora, és a dir, la goma frontal que segella la porta de l'electrodomèstic, la primera que cal revisar abans de fer res. En aquesta zona, pel seu material i pel contacte amb l'aigua, és la més propensa a la creació de floridura. En aquest sentit, una mesura de prevenció molt útil és procurar deixar la rentadora amb la porta oberta després que hagi finalitzat el programa de rentatge, ja que les altes temperatures de l'electrodomèstic així com la falta d'aire són les responsables que aparegui floridura, el responsable de les males olors.

 

Netejar la goma interior

El segon pas és netejar la goma amb una mica de vinagre i després amb lleixiu. Cal tenir molta cura que no es barregin tots dos productes perquè podrien ser tòxics. Un truc per netejar aquesta zona amb el lleixiu, que és un producte molt invasiu, és barrejar-la amb aigua calenta a parts iguals. D'aquesta manera el lleixiu es dissoldrà i la seva olor no serà tan forta ni correrem riscos en utilitzar-la. Després d'això, podem deixar el drap amb el qual hem netejat posat uns trenta minuts sobre les juntes, perquè d'aquesta forma el producte actuï sobre la brutícia.

Extreu el calaix de la rentadora i neteja'l amb cura abans d'abocar el vinagre | Rolloid

 

Revisar el calaix del detergent i el suavitzant

Arribats al tercer pas, toca revisar el calaix del detergent i el suavitzant, una altra de les zones propenses a l'acumulació de floridura. En aquesta ocasió, retirarem el compartiment i realitzarem una neteja del calaix. Quan estigui llest, el següent pas serà l'últim i el més important. Per donar per tancada la neteja de la rentadora solament falta tirar 400 mil·lilitres de vinagre al dispensador de detergent i engegar la rentadora amb un cicle que estigui a la temperatura més alta possible. Encara que no és habitual, en cas que romangui l'olor de vinagre després de la rentada, el més recomanable perquè desaparegui és tornar a posar la rentadora en marxa sense cap tipus de càrrega.Comentaris

envia el comentari