Évole regala el llibre 'Fariña' a Alberto Núñez Feijóo: «Llegeixi’l, perquè parla de vostè»

El president de la Xunta és el protagonista d'aquesta nit de 'Salvados'

Imatge d'Alberto Núñez Feijóo durant el programa de 'Salvados'
Imatge d'Alberto Núñez Feijóo durant el programa de 'Salvados' | La Sexta

Després de la polèmica entorn la prohibició del llibre 'Fariña' sobre el narcotràfic a Galícia del periodista Nacho Carretero, el programa de La Sexta presentat per Jordi Évole, 'Salvados', s'ha desplaçat a Galícia per entrevistar el president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, el qual molts senyalen com el successor de Mariano Rajoy. 

Durant el reportatge, el periodista li regala a Núñez Feijóo un exemplar del llibre, el qual s'ha convertit en un èxit de vendes des que el jutge Collado Villalba acordés el seu segrest cautelar, i esmenta alguns dels passatges de l’obra.

«Llegeixi’l, perquè parla de vostè», li comenta Évole. «Sí, sí, això m’han dit», li respon Núñez. El programa es va gravar a Os Peares, el poble on Feijóo va viure la seva infància i on torna cada vegada que comença una nova campanya electoral.

Així doncs, aquest programa d'Évole arriba quatre dies després de l'estrena a Antena 3 de la sèrie 'Fariña', basada en el llibre de Nacho Carretero que va ser segrestat com a mesura cautelar a petició de José Alfredo Bea Gondar, l'exalcalde d'O Grove, a Pontevedra, per una suposada vulneració del dret a l'honor. 

'Fariña', el llibre segrestat 

I és que cal recordar que l'exalcalde d'O Grove apareix citat al llibre per suposats vincles amb el narcotràfic gallec. Potser per això, de fet, un jutge de Coll Villalba (Madrid) va optar per dur a terme el segrest cautelar del llibre.

L'obra, escrita pel periodista d'A Corunya, Nacho Carretero, relata la història del narcotràfic a la geografia gallega. La jutgessa Alejandra Pontana, doncs, va prendre la decisió per una petició expressa de l'exalcalde d'O Grove (Pontevedra) José Alfredo Bea Gondar. 


Comentaris

envia el comentari