Imatge de Manuel Benítez amb el rostre seriós

L'exparella de Manuel Benítez 'El Cordobés' confessa el secret sobre el seu fill

Martina Fraysse deixa clar que ell es va equivocar

L'abraçada pública de Manuel Benítez i Manuel Díaz continua fent parlar després de dècades d'espera. Una reunió mediàtica que també ha tingut les opinions de l'entorn més proper als protagonistes. Aquesta vegada ha estat l'exdona de Benítez, el pare, que ha expressat quina és la seva postura i què n'opina del fill del seu exmarit.

Martina Fraysse va ser la primera esposa del matador andalús i és la mare de cinc dels seus fills. Durant els més de cinquanta anys que van estar junts, Martina va ser testimoni de com Manuel Díaz buscava un acostament amb el seu pare. Durant molt de temps es va dir que ella era responsable que Benítez no fes el pas perquè si ho feia ella es divorciaria.

Una acusació de què ara Martina s'ha defensat: «Jo tinc la culpa de tot. Mira la gent que pensi el que vulgui, jo estic al meu lloc, punt», ha indicat Fraysse volent deixar clar que ella no ha intervingut per res en aquest distanciament.

Martina Fraysse ha pensat sobre el moment del retrobament públic

Pel que fa a l'acostament entre pare i fill, l'exdona de Benítez no ha entrat gaires detalls. «A mi em sembla tot bé, no donaré més explicacions. M'he alegrat per ells, crec que ja era hora».

Maria Fraysse, exparella deManuel Benítez
Martina Fraysse ha opinat sobre el retrobament de Manuel Benítez i el seu fill | EuropaPress

Amb allò que Fraysse ha mostrat el seu categòric desacord és amb el moment escollit per fer pública la reconciliació. Recordem que es va produir durant l'homenatge que el Rectorat de la Universitat de Còrdova rendia a Benítez amb motiu del vintè aniversari de la seva proclamació com a V Califa del Toreo. Segons Martina Fraysse, la presència de Manuel Díaz no va ser apropiada.

«La trobada va estar molt bé, però el protagonista era Manuel Benítez perquè era un reconeixement, es va desplaçar molta gent i autoritats i per mi era el més important», declarava en to seriós. «Li ha tret protagonisme», insistia Fraysse en un moment en què potser l'abraçada era la protagonista per sobre de qualsevol homenatge.

Manuel Díaz ha explicat el perquè de la seva presència a l'homenatge

Manuel Díaz va convocar els mitjans dimarts passat per oferir una roda de premsa. Va explicar el transcurs d'aquests últims mesos i com s'havia gestat aquesta trobada pública i la foto amb el pare que ell havia compartit a través de les seves xarxes socials. La mateixa que adornava l'escenari des d'on compareixia el torero.

Foto de Manuel Díaz observant la foto amb el seu pare durant la roda de premsa oferida a l'espai Zenit
Manuel Díaz 'El Cordobés' ha fet una roda de premsa per explicar com va ser el retrobament | EuropaPress

Díaz va voler explicar el motiu pel qual va anar al reconeixement a Manunel Benítez organitzat per la Universitat de Córdoba. «A aquest homenatge hi  vaig perquè em van trucar i em van convidar i perquè és el mirall en què volia mirar-me, és perquè el meu pare em va dir que hi fos. Ell volia dir-vos que això era real, que estàvem junts, i quan em fa l'abraçada es forma aquest enrenou».

Manuel Díaz va continuar explicant: «Aquí van passar dues coses que no es poden eclipsar: la felicitat del meu pare i la veritat de la meva mare». Unes paraules que podrien ser interpretades com una resposta a les declaracions de l'exdona de Benítez. Tot i que ella va dir alegrar-se amb el retrobament, crida l'atenció l'actitud de l'exdona de Benítez afirmant irònicament «tenir-ne ella la culpa de tot».

El torero ha explicat per què va anar a l'homenatge contestant així l'exdona de Manuel Benítez

Manuel Díaz no ha volgut oblidar-se d'algú que sí que ha tingut a veure en aquest moment que ell tant desitjava. S'ha referit en la seva intervenció a l'actual dona de Benítez, María Ángeles Quesada. Segons les paraules de Díaz, «és un àngel a la terra i ha fet possible això i li ho agrairé sempre».

Unes paraules que confirmen l'agraïment de Manuel Díaz a la dona del seu pare per haver ajudat que pare i fill apropessin postures.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!