L'ex del rei, Isabel Sartorius, patint per la seva famosa parella: entre la vida i la mort

Sartorius està passant per una dura etapa de la seva vida al veure a la seva parella lluitant contra la vida i la mort en un hospital

Imatge d'Isabel Sartorius i César Alierta
La parella es van conèixer en un voluntariat a Nigèria | Twitter (@hola)

Isabel Sartorius no està passant pel millor moment de la seva vida. La seva parella, César Alierta, es troba lluitant entre la vida i la mort després d'haver patit dos infarts molt seguits fa només alguns dies. Actualment es troba en coma induït. 

La història d'amor entre tots dos semblava de pel·lícula. Isabel Sartorius es va submergir en un viatge de voluntariat organitzat per la Fundació Telefónica amb destinació a Nigèria, on l'empresa espanyola té projectes solidaris. 

Era l'any 2017, Alierta i Sartorius van coincidir en el mateix avió cap a les terres africanes. Tots dos eren voluntaris de la Fundació. Era la primera vegada que conversaven, ja que fins llavors només s'havien vist en actes públics, però mai s'havien tractat. 

Fins llavors, el coneixement d'Alierte sobre la jove es resumia en què Isabel havia estat la xicota del que avui és el rei d'Espanya, Felip VI. En canvi, ella estava una mica més documentada sobre ell. 

Les persones que coneixen o han viscut de prop la història d'amor entre l'expresident de Telefónica i la 'coach' asseguren que Isabel i César van sentir química ràpidament, més encara quan estaven en terres allunyades d'Espanya i sense cap rastre de la premsa. 

A la seva tornada, es van prendre un temps per assimilar el que suposaria per la premsa espanyola que dues persones de la talla d'Isabel Sarotius i César Alierta fossin vistos gaudint en parella de restaurants i teatres. Tant va ser així que, fins i tot, la seva relació va ser comentada en les altes esferes de poder i economia. 

César Alierta estava enamorat de la seva dona

L'expresident ha estat molt reservat amb la seva vida privada. La poca cosa que sabem d'ell és que no ha tingut fills i que estava molt enamorat de la seva esposa difunta, Ana Cristina Placer. César acompanyava a la seva dona durant la seva estança a l'hospital. Passava la nit al seu costat i després anava als consells d'administració i al seu despatx. 

'Por ti lo haría mil veces'

Pel que fa a Isabel, sempre ha estat una dona molt positiva. Va editar el seu llibre 'Por ti lo haría mil veces'. En ell explicava les complicades relacions que mantenia amb la seva família. El va dedicar a la seva mare, Isabel Zorraquín, una dona marcada per un camí molt truncat.

A més, l'escriptora no va perdre ocasió per dedicar-li unes paraules al rei Felip VI: «Es va portar molt bé amb mi i em va donar sempre serenitat en un moment en el qual vivia molt turmentada».

Esperem que l'amor entre Alierta i Sartorius tingui una segona oportunitat amb la ràpida recuperació de l'expresident de Telefónica.


Comentaris

envia el comentari