La boda que deixa en segon pla l'enllaç de Sergio Ramos i Pilar Rubio

L'ex de René Ramos, Vania Millán, acaba d'anunciar que es casa

Vania Millán, ex de René Ramos, i la seva parella de dos anys Julián Bayón
Vania Millán i Julián Bayón acaben d'anunciar la seva boda | Instagram

Vania Millán, l'ex de René Ramos, acaba d'anunciar que passarà per l'altar amb la seva parella Julián Bayón després de 2 anys de relació.

 

Ho anunciava ella mateixa a través de les xarxes socials, amb unes imatges al costat del seu xicot, en les quals es veu les seves mans entrellaçades mostrant un bonic anell de demanada.

La seva gran amiga Pilar Rubio encara no l'ha felicitat

Una petició de mà que Bayón ha optat per fer en ple confinament: «Si ... si ... i si i mil vegades si @dr.julianbayon. Us juro que hi ha dies que no paro de donar les GRÀCIES per tot el que estic vivint ... segur que no oblidaré aquests dies i aquest confinament ... El meu amor ... @dr.julianbayon gràcies per fer-me tan feliç ... podria haver estat plorant tres dies seguits de l'emoció per cadascuna de les paraules que em vas dir ... t'estimo ... i em sento ja amb tu un », escrivia emocionada Millán.

 

Els seus seguidors no han tardat a donar-li l'enhorabona per la gran notícia, i entre ells es trobaven Anne Igartiburu, Lidia Torrent o Inés Sainz; encara que Pilar Rubio, la seva gran amiga i cunyada de René Ramos, no s'ha pronunciat encara.

 

René Ramos va ser pare recentment

Un casament que significarà un gran salt per a la parella, que va anunciar la seva relació l'octubre de 2018 i podria convertir-se en un pas previ a ampliar la família. De fet, el seu ex René Ramos es va convertir en pare fa tan sols dues setmanes, i aquí va ser quan Vania Millán va confessar que ella també tenia desitjos de ser mare des de feia molt de temps, tot i que estaria tenint problemes per aconseguir-ho:

«AquíRené m'ha ficat un gol. En realitat és una cosa que tant ell com jo volíem, com jo segueixo volent. De fet, això demostra que la que sembla ser la que té problemes sóc jo... Però bé, no perdo l'esperança», va relatar.


Comentaris

envia el comentari