Sandra Barneda amb cara de sorpresa

L'ex de Telecinco que va marxar de la tele per casar-se i ha tornat amb la cara deformada

Inma Campano s'ha fet nombrosos retocs estètics després del seu pas per televisió, però la seva nova imatge preocupa als seus seguidors

Des que es va estrenar 'La isla de las tentaciones', sempre s'ha generat molt enrenou a cada una les seves edicions. Les interminables gresques entre els participants de la República Dominicana han acaparat les mirades de l'audiència, que veu aquesta darrera temporada com si fos la primera.

Tant ha agradat aquest programa, especialment entre els més joves, que molts dels seus protagonistes ja són tots uns habituals de la 'Mediaset'.

No tots els participants del 'reality' han tingut la mateixa sort

L'espai que condueix actualment Sandra Barneda ha tret a la llum nombrosos aspirants a famosos. Susana Molina, Tom Brusse o Sandra Pica ho han aconseguit i ja són rostres comuns a Telecinco. Altres, però, s'han quedat pel camí.

Aquest ha estat precisament el cas d'Inma Campano, qui va durar poc al programa, ja que tant ella com la seva parella, Ángel, van decidir marxar del concurs i van prometre que després hi hauria casament.

Malauradament, la parella va trencar poc després de la seva sortida de 'La Isla' perquè, segons sembla, no es complementaven tan bé com creien i això els va passar factura després de passar per la República Dominicana.

Així que, Inma Campano va haver de fer front a la seva nova vida i va provar sort en alguns programes de 'Mediaset' que tampoc la van portar a la fama. Va passar per 'Mujeres y Hombres y Viceversa', que va ser cancel·lat, i també per 'Solo-Sola', que va desaparèixer poc després.

Després de comprovar que el seu fort no era la televisió, la jove va estar un temps vivint a Madrid i, uns mesos després, va tornar a la seva Andalusia natal on està molt contenta amb la seva família i amics.

La nova vida d'Inma Campano

On no li va tan malament és a les xarxes socials. Així és, ja que la de Montequinto té 555.000 seguidors a Instagram i amb ells comparteix el seu dia a dia. Recentment, la concursant de 'La isla de las tentaciones' ha explicat a la seva legió de fans el gran problema que li ha acabat desfigurant la cara.

Muntatge fotogràfic de les històries d'Instagram d'Inma Campano en un mòbil
Inma Campano fa patir amb la seva nova imatge als seus seguidors | Catalunya Diari

I és que els seguidors de l'andalusa s'han quedat bocabadats en veure les imatges que Inma Campano ha compartit amb ells. Concretament, s'hi veu a la noia completament inflada després de sotmetre's a una infiltració d'àcid hialurònic als llavis.

Sembla, doncs, que qui va ser parella d'Ángel ha experimentat un gran canvi que podria tenir relació amb una al·lèrgia. Tota la boca s'ha quedat inflamada i desfigurada, igual que els seus pòmuls i gran part de la cara.

Lluny de calmar els ànims, Inma Campano reconeixia que estava sorpresa i espantada amb la situació, ja que no s'ho esperava per res i encara menys en aquestes dates tan especials.

Fotomuntatge d'Inma Campano mostrant el seu nou canvi físic
Les imatges de la cara inflada d'Inma Campano | Catalunya Diari

A mesura que han anat passant els dies, la cara de la de Montequinto s'ha anat desinflamant, però els seus llavis continuen encara molt inflats.

Tot i això, Inma Campano no pensa rendir-se i continua al màxim amb la seva faceta d''influencer'. Alhora, al principi dels seus vídeos sempre recorda que encara no està del tot recuperada i llança nous sorteigs, promocions o similars.

Els seus problemes de salut

No és la primera vegada que la 'Penélope Cruzde Montequinto' se sotmet a un retoc estètic. És més, és una de les habituals a les clíniques de bellesa, on es posa a punt per al seu dia a dia.

Des que va sortir de 'La isla de las tentaciones', l'andalusa s'ha sotmès a diversos procediments per millorar el seu aspecte físic, encara que no sempre han sortit com volia. De fet, la noia es va ficar al quiròfan aquest estiu per reduir-se la panxa i aixecar-se els pits. Finalment, per culpa d'una arrítmia ventricular, només li van poder fer una 'lip base' a l'abdomen.

A això cal sumar-hi altres problemes que ha tingut la jove com a les seves intoleràncies alimentàries o altres reaccions al·lèrgiques. Així doncs, tot plegat ha provocat que el 2021 no hagi estat el millor any per a qui fos concursant de 'La isla de las tentaciones'.