L'excel·lent notícia que podria confirmar en qualsevol moment Bustamante

El cantant i la seva parella estarien pensant a fer un pas més en la seva relació

Des que s'animessin a fer pública la seva relació, el cantant David Bustamante i la ballarina Yana Olina no dubten a compartir amb els seus seguidors la felicitat que estan vivint. Segons informen alguns mitjans de comunicació, podrien passar per l'altar al llarg d'aquest 2020.

Posible boda a la vista

Segons s'ha publicat a 'Jaleos' tindrien previst convertir-se en matrimoni als jutjats de Pozuelo de Alarcón en una cerimònia civil i molt íntima, en la qual comptarien amb la presència dels seus éssers estimats més pròxims, com seria la filla que l'artista té amb l'actriu Paula Echevarría, Daniella.

La parella vol fer un pas més en la seva relació

De moment, aquestes són les úniques dades que han transcendit sobre les possibles noces, que vindrien a segellar la seva bella història d'amor. Una història que va començar al programa 'Bailando con las estrellas', que van aconseguir guanyar. A partir d'aquí es van deixar veure molt encaramel·lats per diferents ciutats del país fins que finalment al començament de l'any passat van decidir utilitzar les seves xarxes socials per a fer públic el seu amor.

Des de llavors, Yana ha decidit obrir una acadèmia de ball a Pozuelo, on David Bustamante resideix, i han fet el pas de viure junts. Olina està tan integrada en la família i amics del cantant que ja s'ha convertit en una assídua de San Vicente de la Barquera, el poble natal del seu noi.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari