Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una captura d'un vídeo de Diego Arrabal gravant-se al carrer mentre parla i al costat una retallada de Kiko Hernández seriós amb la boca oberta amb una bomba al costat

L'exclusiva de Diego Arrabal que promet posar fi al regnat de Kiko Hernández

Diego Arrabal desmenteix l'èxit del negoci de Kiko Hernández i Fran Antón a Melilla, revelant que és un local buit

Kiko Hernández sempre ha tingut èxit pel que fa a la carrera televisiva. Tot i això, sempre s'ha conegut que ha volgut diversificar una mica. Per aquest motiu, s'ha unit a la seva parella, Fran Antón, per emprendre un negoci d'un bar de copes ubicat a Melilla.

Aquest establiment es diu El Cielo de Melilla. Segons Kiko Hernández, aquest local ha estat un èxit rotund des de la seva obertura, atraient nombrosos clients i convertint-se en un referent a la ciutat.

Muntatge en primer pla de Kiko Hernández i Fran Antón
El Cielo de Melilla, local de Kiko Hernández i Fran Antón, al descobert | E-Noticies

És més, Kiko Hernández sempre ho ha promocionat com un lloc de moda a la ciutat. Arribant a dir que ha atret nombroses personalitats i ha tingut una gran acollida per part del públic.

De fet, aquest ha publicat diversos vídeos a les seves xarxes socials que ho certificarien. Tot i això, Diego Arrabal ha llançat una bomba que podria trontollar la imatge pública del local de Kiko Hernández.

Diego Arrabal desmenteix l'èxit del negoci de Kiko Hernández

El conegut fotògraf Diego Arrabal ha sortit al pas per desmentir les afirmacions d'èxit de Kiko. Segons Raval, El Cielo de Melilla està lluny de ser un negoci pròsper. De fet, considera que el que explica Kiko sobre el negoci només és una façana.

Ha assegurat que el local gairebé sempre és buit i que les poques persones que el visiten són convidats dels mateixos amos.

Primer pla de Diego Arrabal amb rostre neutre en un plató
Diego Arrabal acusa Kiko Hernández d'inflar l'èxit del seu local | Mediaset

Aquestes declaracions han generat un gran enrenou al món de la premsa rosa, posant en dubte la veracitat de les paraules de Kiko Hernández.

Segons Arrabal, el local de copes és “una autèntica ruïna”. Ha detallat que els cambrers es passen hores sense fer res a causa de la manca de clients. Aquestes afirmacions contrasten fortament amb la imatge d'èxit que Kiko ha intentat projectar sobre el negoci.

El fotògraf assegura que el local és buit la major part del temps i que els pocs clients que el visiten són convidats especials de Kiko i Fran.

Davant d'aquestes afirmacions han generat dubtes sobre la veritable situació econòmica del negoci. Motiu pel qual Arrabal ha deixat caure el sobtat interès de Kiko per participar a Ni que fuéramos.

Captura de YouTube amb Diego Arrabal a l'estudi i amb un micròfon el 22 de novembre de 2023
Diego Arrabal assegura que el local de Kiko Hernández és “una autèntica ruïna” | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

La revelació de Diego Arrabal ha posat al centre de l'atenció el veritable estat del Cel de Melilla. Mentre Kiko defensa la prosperitat del seu negoci, les afirmacions de Raval han sembrat el dubte entre el públic.

No hi ha dubte que aquesta controvèrsia podria tenir un impacte significatiu en la reputació de Kiko Hernández. Però el pitjor és que això podria acabar d'empitjorar el futur del local de copes.

El temps dirà si El Cielo de Melilla aconsegueix superar aquesta polèmica i consolidar-se com un negoci exitós. El que és clar és que aquesta història encara té molts capítols i seguirà sent un tema d'interès en el món de la premsa rosa.