Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Les excunyades d'Antonio David ho aconsegueixen i l'allunyen després de la traïció

Antonio David no està d'acord amb aquesta decisió

El nom d'Antonio David ha tornat a sortir a la palestra. De fet, des que es va emetre el primer documental de Rocío Carrasco, el col·laborador gairebé sempre ha estat present als pensaments dels espectadors. Tot i això, ara no té res a veure amb la que va ser la seva dona i mare dels seus dos fills. Aquesta vegada Antonio David torna a ser portada per ser l'ex d'Olga Moreno, que torna a estar enamorada.

És pràcticament impossible parlar de la sevillana sense recordar Antonio David, ja que se sap que es va fer famosa per haver estat la seva dona durant més d'una dècada.

El que ara és youtuber està molt feliç amb la seva nova parella, Marta Riesco. No obstant això, la seva ex ha trigat una mica més a tornar a trobar l'amor.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores al photocall d'Starlite.
La confirmació de la relació entre Marta Riesco i Antonio David Flores no va agradar a tothom | GTRES

La relació d'Antonio David amb la sevillana

Quan tots dos ho van deixar l'any passat, Olga Moreno va estar enfonsada, tant que es parlava que podia estar sumida al principi de depressió. Tot i això, la situació no va passar d'un simple rumor.

En aquells temps, una persona que la guanyadora de Supervivientes 2021 tenia molt a prop era el seu representant. Aquest es va convertir en el suport més gran d'Olga; una espatlla on confessar-se i un amic que l'escoltava i aconsellava.

Marta Riesco, Olga Moreno i Antonio David.
Antonio David Flores, de nou al punt de mira per la seva exparella | CatalunyaDiari

Però fa poc que les campanes van començar a sonar i les suposicions van tornar a ser evidents. L'ex d'Antonio David estava començant una possible relació amb el seu representant? La resposta és sí. Per no allargar-ho més, la sevillana va donar l'exclusiva a la revista Semana i les primeres felicitacions no van trigar a arribar.

Agustín Etienne és la nova parella de la col·laboradora. A l'entrevista, ella va admetre estar «il·lusionada, feliç i amb papallones a l'estómac».

Antonio David i la relació amb les germanes d'Olga

Per a la sevillana és molt important l'opinió de tota la família, igual que ho va ser el dia que va començar a sortir amb Antonio David el 2009. Rosa, Raquel, Arancha, Silvia i Olga són com una pinya i, ara, la sevillana ha necessitat el vistiplau a la seva nova relació amb el seu representant, a qui ja coneixien.

Olga Moreno i la seva família es van assabentar a través de la revista Lecturas que els rumors que hi havia entre el seu ex i Marta Riesco eren veritat. Silvia Moreno, la seva excunyada, es va pronunciar sobre això confessant «decepció» que per a ella «és pitjor que enuig». També va dir que la seva relació era «cordial, pel bé dels seus nebots», encara que no li semblava bé com havia fet les coses. Tot i això, «no li guardava rancor».

Arancha Moreno, una altra de les seves germanes, també va parlar sobre la ruptura de la parella. En un comentari va dir que no volia que tallessin, «al contrari, el regal per a ella». Tot i això, va explicar que s'estava contenint per la seva germana i les seves nebodes.

La pinya aviat es va trencar quan l'exguàrdia civil va donar l'exclusiva en una revista. Poca relació han tornat a tenir des de llavors, però les germanes han volgut felicitar Olga per la seva nova relació amb uns dards que directament anaven a parar a Antonio David.

Imatge d'Olga Moreno amb Agustín Etienne
Les germanes d'Olga Moreno estan molt contentes que hagi tornat a trobar l'amor | Europa Press

Aquest cop van ser Raquel i Arancha les que a través de xarxes socials aplaudien l'exclusiva de la seva germana amb un nou amor. «Estan contentes que hagi tornat a creure en l'amor», va explicar la sevillana.