Muntatge de Miki Nadal i Carola Escámez

L'exdona de Miki Nadal, Carola Escámez, el va denunciar per humiliació i depressió

Carola Escámez pertany a una família acomodada que mai no va acceptar l'humorista

Carola Escámez, mare de la primera filla de l'artista Miki Nadal, ha tingut molts problemes amb ell des que va decidir separar-se el 2019. El diari El Mundo assegura que el còmic va ser condemnat a 20 dies de treballs a la comunitat per «vexacions lleus» contra la seva exdona.

Segons la sentència que recull l'esmentat mitjà, s'hi referia a ella com a «patètica«, «pallassa» i altres insults.

Carola Escámez, sempre seguint les dades del diari El Mundo, va patir una depressió força severa que va deixar enrere gràcies a la seva fortalesa. Aquesta malaltia mental va arribar després d'un dels episodis més dramàtics de la vida: va tenir un avortament.

L'exmatrimoni va intentar superar la sotragada, però suposadament va ser el cop definitiu que va arruïnar la relació.

Miki Nadal molt seriós
Carola Escámez va avortar un fill de Miki Nadal | Twitter

Carola va denunciar Miki perquè, segons va explicar davant del jutge, l'insultava anomenant-la «zorra», «apestosa» i una infinitat d'improperis.

L'exparella va estar unida durant un lustre, però van patir una sèrie de cops que no van saber gestionar i van decidir agafar camins separats. El procés de divorci va ser força complicat i les visites als jutjats eren contínues.

Miki Nadal es dedica al món de l'espectacle i és un personatge públic, així que hi va haver certes informacions que el van perjudicar.

Van sortir a la llum detalls massa escabrosos que van provocar un autèntic caos informatiu, però tot això és cosa del passat. Segons publica el portal JALEOS, Carola s'alegra que el seu exmarit torni a ser pare al costat d'una altra dona.

Carola Escámez va guardar silenci i va lluitar per la justícia

Carola, segons el diari El Mundo, pertany a una família acomodada i mai no ha tingut problemes econòmics.

Té a l'esquena una trajectòria professional brillant i no necessitava guanyar diners treballant a la premsa del cor.

Per aquest motiu mai no va parlar amb cap periodista a canvi d'una retribució, simplement es va limitar a lluitar pel que era just.

Miki Nadal i la seva exdona Carola Moreno en un photocall
Carola Escámez va denunciar Miki Nadal l'any 2019 | GTRES

Miki Nadal, seguint la sentència per la qual va ser condemnat, li va dir a la seva exdona: «Vas a foll* amb qualsevol». Ningú coneixia aquesta faceta de l'humorista i a tothom se li havia oblidat que Escámez en va ser víctima.

El problema és que el còmic està esperant un nou nadó amb la seva parella Helena Aldea i el seu passat ha tornat.

L'exmatrimoni es va separar mesos abans de començar l'estiu del 2019 i la batalla legal no va trigar gaire temps a començar. Escámez va denunciar l'humorista «per vexacions» i va guanyar el judici a primera instància, però Miki va recórrer.

L'Audiència de Madrid va ratificar la sentència el setembre del mateix any i l'humorista va ser condemnat a treballar a la comunitat.

Carola Escámez i la seva família van fugir de Miki

Carola ha aconseguit mantenir una relació cordial amb Miki Nadal perquè sap que sempre estarà unida a ell per la filla que tenen en comú. Tot i això, el diari El Mundo assegura que la família Escámez «no va veure mai amb bons ulls» l'humorista.

El dur procés de divorci no va fer més que confirmar aquestes sospites.

L'exdona de l'humorista i els seus pares van estar lluny de Miki perquè sabien que l'assumpte era massa delicat. Tot i això, el jutge ja dicte sentència i tothom té dret a canviar, d'aquí els últims esdeveniments.

Escámez està encantada amb l'arribada de nadó perquè sap que és positiu per a la seva filla.

Carmen, mare de Carola, va denunciar Miki el 2018 perquè suposadament no deixava veure la menor. Va passar un any després que l'ex del còmic entrés en una depressió després de patir un avortament, això és el que expliquen a LOC.

El passat sempre torna i els fantasmes de l'artista han tornat amb més força que mai.