Primer pla de Rocío Flores.

Les exigències de Rocío Flores a la seva nova feina

Rocío Flores ha estipulat una sèrie de directrius que vol que es compleixin

Rocío Flores i Gloria Camila compartiran plató molt aviat. I és que la filla d'Antonio David estaria a punt de signar un gran contracte televisiu amb Ya son las ocho.

Abans d'això, però, hauria posat unes condicions per convertir-se oficialment en la nova col·laboradora del programa de Sonsoles Ónega.

En pertànyer a la mateixa productora, no hi havia cap problema perquè Rocío acceptés la temptadora oferta.

«El contracte es va signar fa unes setmanes i el programa ja es troba buscant la data per al seu debut, que es podria produir la setmana que ve», informaven.

Rocío Flores amb un vestit de color verd.
Rocío Flores ha firmat un nou contracte amb Telecinco amb què guanyaria molts diners. | Instagram: rotrece
 

Una col·laboració que, segons sembla, consistiria en dues intervencions televisives al mes, i sempre tenint en compte l'actualitat. «Tot dependrà dels continguts i del que marqui l'actualitat en aquell moment».

Per tant, només comptarien amb la presència de la jove quan es tracti de temes que tinguin a veure amb la família. És a dir, aquells on la filla d'Antonio David tingui una opinió molt rellevant.

Per tant, es tractaria d'una cosa puntual. Encara que segurament se sentirà molt còmoda tenint el suport de Gloria Camila o Rosa Benito.

Rocío Flores plorant a un plató
Rocío Flores es va trencar durant una de les seves últimes intervencions a 'El programa de Ana Rosa'. | Telecinco
 

És cert que a la noia no li falten motius per estrenar-se al programa. Entre altres coses, hi ha la ruptura amb Manuel Bedmar, la mudança d'Antonio David del domicili familiar o la segona part de la docusèrie de la seva mare.

I, com ja és costum, Ro ha arribat a Ya son las ocho trepitjant amb força i imposant les seves pròpies normes, com ja va fer al seu moment amb Ana Rosa.

Rocío Flores dicta les directrius del seu nou contracte televisiu

Des de fa mesos s'especula que la neta de 'la más grande' imposaria les seves exigències a Telecinco.

Començant per vetar a col·laboradors amics de Rociíto, com Belén Ro, temes d'escaleta, i fins i tot la presència obligatòria del seu representant a totes les reunions de contingut.

Una manera de controlar el que es pot parlar i el que no a la televisió. Un fet que el cercle proper a la jove desmentia.

«És completament fals que el seu representant estigui a totes les reunions», asseguraven. "És fals. És més, ni Rocío ni el seu representant no ho han sol·licitat mai».

Fotografia de Rocío Flores amb la seva parella, Manuel Bedmar.
Rocío Flores ha estat enxampada passejant per Màlaga amb Manuel Bedmar després dels rumors sobre la seva separació. | EUROPA PRESS
 

Encara que aquesta versió se n'anava en orris després de destapar-se les converses que mantindria amb Agustín Etienne i en què li dictaria pas per pas què ha de dir.

Tot, és clar, sota l'estricte control i les ordres d'Antonio David. I és que uns enregistraments els haurien deixat en evidència.

«Has de llançar un esquer per a allò nostre i dir 'el dia que parli jo, cau Espanya'», li recomanava Etienne a la jove.

Tot seguit, la col·laboradora pronunciava aquestes mateixes paraules. I ja no només això, sinó que obtenia unes instruccions sobre què dir si li preguntaven sobre el tema: «En 40 minuts no et puc explicar tota la meva vida».

Gloria Camila al plató de 'Ya son las ocho'.
Rocío Flores i Gloria Camila podrien treballar juntes. | Telecinco
 

I, mentrestant, Antonio David «arriba a trucar fins a quatre ocasions Agustín Etienne durant la publicitat».

Una clara estratègia ben elaborada per embrutar una vegada més la imatge de la seva ex i de Fidel Albiac.

Així, molts asseguren que és el representant el que mou els fils de la noia, dirigint els seus moviments televisius. «Me'n vaig recordar del que deia Rociíto de la noia rossa d'ulls blaus que canviava, fins i tot el rictus. És una altra!», comentaven els seus propis companys.

Seria aquest rebuig o la traïció que la jove ha sentit de part de l'equip amb qui treballa el motiu que l'hauria portat a canviar de programa pel de Sonsoles Ónega. Tot i que no se sap si continuarà col·laborant als matins.