Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

L'èxit empresarial sobre el qual Andrea Janeiro pot presumir

Andrea Janeiro ha aconseguit guanyar-se la vida lluny dels mitjans de comunicació

Andrea Janeiro Esteban, popularment coneguda com a Andreíta, no vol formar part del món del cor. La jove es va traslladar al Regne Unit quan va assolir la majoria d'edat perquè no volia beneficiar-se de la fama dels seus pares. Belén Esteban i Jesulín de Ubrique, els seus progenitors, no paren de cridar l'atenció de la premsa, i Andrea no està còmoda en aquesta postura.

Andrea Janeiro té molt bona reputació entre els periodistes, ja que el seu comportament ha estat força coherent i mai ha comès cap error. El problema és que els seus pares són esquitxats en escàndols incomptables i cada vegada protegeixen menys la filla que van tenir en comú. L'última polèmica ha estat que el torero ha concedit una entrevista per anunciar que tornarà a ser pare.

 

Andreíta manté una relació força complicada amb Jesulín de Ubrique. De fet, passen molt temps sense veure's i amb prou feines tenen contacte. Molts periodistes volen saber com ha afrontat la jove la notícia del nou membre a de la família Janeiro. Tindrà un nou germà i hi ha molta gent interessada a esbrinar quins són els seus sentiments.

Muntatge fotogràfic dels rostres d'Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro i Belén Esteban tenen una relació especial | La Noticia Digital

Belén Esteban tampoc ha ajudat a protegir l'anonimat de la jove, ja que en parla sempre que en té ocasió. L'últim enrenou que ha protagonitzat no té res a veure amb la discreta Andrea. La col·laboradora de Telecinco ha muntat una empresa fora de la televisió, Sabores de la Esteban, i el negoci està sent un èxit.

Andrea Janiero Esteban ha descobert que la seva mare té un gran talent al món empresarial, cosa de la qual en surt beneficiada. Com menys parli i com menys entrevistes concedeixi als mitjans de comunicació, millor. Belén està centrada en el seu nou projecte i amb prou feines participa a la premsa del cor o, almenys, ho fa sense vendre la seva intimitat.

Andrea Janeiro esclata: «Quina il·lusió!»

Andrea ha demanat a Belén Esteban, la seva mare, que no parli d'ella als platós de televisió. El problema és que la col·laboradora ha viscut dels secrets de la seva filla durant molt de temps. Ara, però, ha descobert que té un gran talent en el món dels negocis i ja no caldrà obrir certes parcel·les de la seva privadesa.

 
Esteban ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram una notícia que ha deixat sense alè tothom. La seva empresa, Sabores de la Esteban, ha traspassat fronteres i ja és a Dubai, als Emirats Àrabs. La tertuliana ha esclatat a les xarxes, on ha descrit «la il·lusió» que li fa que les seves patates siguin a Dubai.
Belén Esteban a la seva empresa de producció alimentària
Belén Esteban està centrada en la faceta empresarial | Instagram

Andreita està més tranquil·la perquè la família del seu pare, els Janeiro, són al punt de mira i li interessa que Belén estigui relaxada. No vol que la mare faci cap comentari ofensiu que comenci una nova guerra. Jesulín tornarà a ser pare, així que la família ha tornat a la primera línia de l'actualitat i les paraules d'Esteban seran estudiades al detall.

Maria Josep Campanario, mare del nou germà d'Andreíta, ha recuperat el pes mediàtic que havia perdut. Els experts en crònica social valoren molt que hagi anunciat la seva nova maternitat espontàniament. Tot fa pensar que tant ella com el seu marit, Jesulín d'Ubrique, començaran una nova etapa de popularitat a la premsa del cor.

Belén Esteban compleix el seu somni

Belén ja no depèn de la premsa del cor perquè la seva empresa d'alimentació genera ingressos econòmics. Ha concedit una entrevista a 'La Resistencia', en què ha desvelat el seu patrimoni: posseeix aproximadament 100.000 euros. La col·laboradora assegura que ara té menys estalvis perquè ha invertit molt en el negoci, especialment comprant camions. Confia que Sabores de la Esteban sigui un èxit i recuperi la seva inversió d'aquí a un període curt de temps.