Fotomuntatge de Christian Gálvez, Patricia Pardo i Fran Márquez

L'exmarit de Patricia Pardo dona tota una lliçó al seu nòvio Christian Gálvez

Patricia Pardo ha demostrat que les coses, a la vida, es poden fer bé

Patricia Pardo és la dona de moda de la televisió espanyola. Encara que no li agradi, Patricia ha aconseguit protagonisme inesperat d'un temps ençà. El motiu és doble.

D'una banda, Patrícia forma part de l'equip de professionals que s'ha posat al capdavant de 'El Programa d'Ana Rosa', ara que la presentadora està de baixa. Ella juntament amb Ana Terradillos i Joaquín Prat presenten les diferents franges del matinal de Telecinco i han aconseguit una cosa realment difícil. L'audiència no ha decaigut malgrat l'absència de la cap.

És més, s'ha mantingut i fins i tot alguns dies ha aconseguit superar la mitjana, que se situa al voltant del 18% de quota de pantalla. La Patrícia té bona part de responsabilitat en aquest èxit.

Joaquín Prat i Patricia Pardo
Patricia Pardo, una de les cares més conegudes dels matins de Telecinco.   | Telecinco

Per altra banda, la periodista gallega ha estat notícia per començar una relació amb Christian Gálvez. Després d'una traumàtica ruptura de Gálvez amb Almudena Cid, el presentador expert en Leonardo Da Vinci i Patricia feien pública la seva relació.

Declaracions d'amor a les xarxes socials, fotos i atenció mediàtica eren la cara d'una moneda que també en tenia una altra. Almudena quedava destrossada i Christian quedava en força mal paper per la manera com ha gestionat aquest episodi de la seva vida. La tensió és més viva que mai entre l'exparella i entre la família d'Almudena i Christian.

Amb aquest panorama, Patricia ha demostrat amb una simple frase al seu xicot que les coses es podrien haver fet molt millor.

La lliçó de Patricia Pardo i la seva exparella

Patricia Pardo també s'ha separat recentment del marit, Francisco Márquez. Després de set anys de matrimoni i dues filles en comú, decidien posar punt i final a la seva relació a mitjans de l'any passat.

Tot i això, les coses entre ells han estat molt diferents que el drama que s'ha viscut en el cas de Christian i Almudena.

Patricia i Francisco han fet sempre gala de portar-se molt bé i de manera civilitzada. Les beneficiades principals d'aquesta exemplar actitud són les seves dues filles en comú. El darrer exemple l'hem tingut recentment.

Fran ha publicat una foto on se'l veu amb vestit i corbata, disposat a anar de casament a Cudillero. Als comentaris elogiosos cap a la seva elegància, destaca el de Patricia que fa broma amb un divertit «Aquest papi xulo!» acompanyat de dos emojis.

El policia, fent gala del mateix sentit d'humor que la seva exdona respon amb un breu «després la demano», demostrant que entre ells encara hi ha bona relació i molta complicitat.

No sabem com deu haver rebut Christian aquestes mostres de bona relació entre la seva nòvia i el seu exmarit. El que és clar és que Patricia Pardo porta molt millor la ruptura que ell. Sense tants missatges apassionats com els que Christian li llança sempre que en té ocasió, Patricia ha prioritzat donar estabilitat a la seva família i portar-se bé amb el pare de les seves filles.

Patricia Pardo, enamorada i il·lusionada amb Christian Gálvez

Patricia i Christian no dubten a proclamar el seu amor als quatre vents. Principalment ell, ja que ella es mostra molt més discreta i tímida alhora de parlar dels seus sentiments.

Christian Gálvez y Fran Marquez
Els dos homes de la vida de Patricia: dues maneres d'entendre les relacions amoroses.   | Trendings

Recentment, Christian ha tornat a dedicar efusius missatges a la nova dona de la seva vida. Des del seu espai radiofònic a Cadena 100 no es talla a l'hora de parlar de Patricia com una dona «inesborrable fins i tot a la pell».

Aquests missatges tan intensos acostumen a tenir resposta per part de l'entorn de la seva exparella, Almudena Cid. Els familiars i amics de l'esportista consideren que Christian no s'hi ha portat bé i s'ho fan notar cada cop que poden.