Primer pla de Susanna Griso

L'exmarit de Susanna Griso descobreix el missatge que no volia llegir

Susanna Griso atura el seu programa per llegir un misteriós missatge en directe

L'exmarit de Susanna Griso al·lucina amb el que ha passat a 'Espejo Público'. Sí, perquè el mateix rei emèrit ha enviat un missatge explicatiu a la presentadora mentre s'emetia el programa en directe.

Ràpidament, el rei Joan Carles I s'ha volgut guardar les espatlles davant les acusacions que estava rebent sobre el trasllat de la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita.

Així, el pare del rei Felip VI s'ha manifestat al programa per desmentir les diferents informacions que es tenia sobre aquest tema. «Susanna, desmenteix-ho categòricament», ha demanat el monarca.

Susanna Griso a la televisió
A 'Espejo Público', Susanna Griso llegeix detingudament el missatge que li ha escrit el monarca | Antena 3

El programa d''Espejo Público' ha estat interromput pel rei emèrit mentre s'estava debatent sobre la polèmica manifestada després de la filtració d'uns àudios difosos pel 'Confidencial'. «Ens està veient des d'Abu Dhabi. Llegeixo textualment», ha apuntat la presentadora del programa.

Susanna Griso al mig del plató va llegir el missatge que li havia escrit i el seu exmarit va estar molt atent al que s'havia de dir. «Em va posar Piqué un WhatsApp per veure'm, ja que venia Abu Dhabi a presentar la seva Copa Davis. Li vaig dir molt amablement que no estaria aquí, però de l'altra mai», va concloure Joan Carles I.

Revolucionen les xarxes socials després de la polèmica amb Rubiales i Piqué

Primer pla de Susana Griso
Susanna Griso comenta el que va passar amb Rubiales i Piqué | GTRES

Aquest enrenou ha generat molt enrenou. Susanna Griso ha explicat que «això ha estat per un acord polèmic entre Gerard Piqué i Luis Rubiales sobre el tracte de la celebració de la Supercopa d'Espanya a Aràbia Saudita».

El futbolista del FC Barcelona i president del 'Kosmos' va recomanar al president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) demanar ajuda a Joan Carles I, que viu a Abu Dhabi. I així, gràcies a les bones relacions del rei emèrit, podrien tancar un pacte excel·lent.

«Rubi, creus que, apropant-nos al rei, pot ajudar? Té molt bones relacions amb la gent d'allà, amb els reis o qui sigui dels saudites. Perquè hi podem entrar fàcil, jo suposo que tu també hi pots entrar, però crec que el rei emèrit aquí ens podria ajudar segur», expressava Piqué als àudios revelats pel diari.

Gerard Piqué en una imatge en una promoció a Madrid.
Gerard Piqué s'ha vist immers en una gran polèmica aquesta setmana | EP

Així mateix, Rubiales va demanar prudència amb aquest assumpte al barcelonista, ja que podria suposar un problema important el fet de ficar el monarca entremig. «Uf. Si ens saltem des de la Federació al Govern, ens passarà factura. Una altra cosa és que ho facis tu, però t'implicaràs, no ho sé», va respondre el president de la federació espanyola, advertint Piqué.

A més a més, es comenta que el futbolista del Barça podria haver pactat uns 24 milions d'euros per a la seva empresa anomenada 'Kosmos' per portar la Supercopa d'Espanya al regne d'Aràbia Saudita. Això no ha agradat gens als seus seguidors, que han revolucionat les xarxes socials amb crítiques cap al marit de Shakira.

No tot són moments tensos per a Susanna Griso

Després de tota la tensió i nerviosisme d'aquell moment, el cert és que 'Espejo Público' necessitava una mica de calma. I la casualitat va voler que un petit insecte fes arribar al programa aquests riures i distensió que ja calia.

Elisa Beni, col·laboradora d''Atresmedia', mentre parlava sobre les propostes econòmiques de Feijoó, es va espantar de sobte. Ràpidament tots es van adonar que s'havia colat una mosca al plató.

La presentadora, cansada d'estar molesta per la bestiola voladora, no va dubtar a aixecar-se de la cadira per matar-la. «Ara diran que maltracto animals», feia broma també després de l'incident. I és que, el cert és que mai no pot estar tranquil·la.

En cap moment, els assistents intentaven amagar les mofes cap a Susanna Griso. Fins i tot, el col·laborador Francisco Marhuenda comentava, entre rialles, que «l'insecte era membre del programa 'Espejo Público'».