L'exorbitant preu de la cirurgia estètica de Carmen Borrego

La menor de 'Las Campos' ja té l'alta i es recupera a casa de la intervenció quirúrgica

Carmen Borrego se sometió a una cirugía el 29 de agosto.
Carmen Borrego es va sotmetre a una cirurgia el passat 29 d'agost | Telecinco

 

El passat dimecres 29 d'agost Carmen Borrego es va sotmetre a una operació de cirurgia estètica, al quiròfan de l'expert en rejoveniment facial el doctor Javier de Benito, i ara tota la premsa del cor està parlant del que hauria pagat la menor del clan Campos per fer-se uns retocs a la cara

Durant 'El programa de verano', Pepe del Real va explicar que a la filla de María Teresa Campos li hauria costat al voltant de 2.000 euros retirar-se el greix del coll i uns 1.000 euros més, les parpelles. És a dir, Carmen Borrego hauria pagat un total de 3.000 euros per la cara desitjada. El col·laborador de 'Sálvame' Kike Calleja, que és una persona molt propera a les Campos, va dir que «els metges li ho van recomanar perquè la cara tingués més harmonia i simetria».

Resultats després del primer mes

A més de l'elevada quantitat de diners que Carme Borrego ha pagat per eliminar el greix del seu rostre, també haurà de pagar amb moltíssima paciència, ja que els metges li han recomanat una sèrie de pautes per aconseguir una ràpida i exitosa recuperació. El seu marit, José Carlos Bernat, va afirmar que la intervenció quirúrgica va anar bé, tot i que al principi li va causar una mica de por, i des del divendres 31 d'agost Carmen Borrego descansa a casa. 

Tal com ho explica Calleja, els metges van aconsellar la tertuliana de Telecinco que no parli ni gesticuli. Però, «no haurà de fer servir faixa perquè té els músculs tensos. Els primers canvis es veuran d'aquí a quinze dies i el resultat final començarà a notar-se a partir del primer mes».

Carmen Borrego siempre se ha quejado por su papada.Carmen Borrego sempre es queixava de la seva papada. | CatalunyaDiari.cat

L'operació de Carmen Borrego

Segons Ángel Martín, de la Clínica Menorca, Carmen Borrego es va sotmetre a un tipus de cirurgia estètica concreta: «Una liposucció de papada amb 'lifting' de coll, sent possible fer-los durant la mateixa intervenció quirúrgica. El 'lifting' de coll  porta sutura del platisma -muscle del coll- i pot anar o no acompanyat de 'lipo'. Si només es fa 'lipo' de papada, no porta tractament del plastima, ja que és una cirurgia menor i és tancada.

Aquestes operacions es fan en persones que acumulen una gran quantitat de greix sota el mentó». A més a més, va explicar que, un cop sortís de quiròfan, la pacient podria tenir hematomes o inflor i per aquesta raó a vegades es recomana fer servir una mentonera com laque Carmen Borrego va comprar durant el passat capítol de 'Las Campos.


Comentaris

envia el comentari